Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Original Long Drink Gin & Lemonade 5.5%, Hartwall (Royal Unibrew), Finland
455 notes
3.3
Original Long Drink Gin & Lemonade
5.5% Long Drink
Original Long Drink Gin & Lemonade 5,5% on trendikäs ja raikas sekoitus sitruksista makua ja aitoa giniä, jonka resepti on peräisin vuodelta 1952. Juoma sisältää kolmen sitrushedelmän: sitruunan, limen ja yuzun, herkullisen makucocktailin.

Avis

Post author: Jesse H
Jesse H
12 hours ago
2.0
Tää oli ihan ok

Post author: Orski19
Orski19
18 hours ago
3.3

Post author: Honass
Honass
18 hours ago
1.5

Post author: Jonu
Jonu
1 day ago
4.0

Post author: Cowe1975
Cowe1975
1 day ago
3.5

Post author: Jokkeri76
Jokkeri76
@ Prisma Hyvinkää
1 day ago
Original Long Drink Gin & Lemonade, Finland
3.6
🌧️ ”Lonkero Lauantain” viides tuotos. Sitruksinen on tuoksu jossa myös limen vivahdetta minusta myös. Happaman sitruksinen pienellä makeudella on maku alkuun. Taustalla mukavasti maustuu gini. Gini on parhaiten esillä keskivaiheilla jonka jälkeen taas hapan sitrus ja makea sokerisuus nousee esiin taas. Nyt on makean ja happaman tunne aika hyvin balanssissa vaikka makeus viekin voiton hiuksen hienosti. Sija 1🥇

Post author: MIIKA
MIIKA
1 day ago
3.6

Post author: Tomser
Tomser
1 day ago
Original Long Drink Gin & Lemonade, Finland
2.9
Takatalvi selätetty ja aurinkoinen sää sai meikäläisenkin tarttumaan tähän povattuun tulevan kesän hittijuomaan. Sitruksisen raikas ja selkeästi limuviinan makuinen, mutta ei näitä montaa juo. Varsinaisesti en ole lonkeron kuluttaja, mutta kenties kesähelteillä korkkaan uudelleen jäiden kera.

Post author: ZelZel
ZelZel
2 days ago
Original Long Drink Gin & Lemonade, Finland
2.9
Pitihän se nyt tietenkin itsekin tämä uusi lonkero testata! Jotenkin tuntuu että tämän makuinen juoma on jo olemassa...ehkä tosin alkoholiton ja limonadin nimellä myytävänä. Odotin jotain uutta makumaailmaa, sitä en saanut joten pieni pettymys. Mutta maultaanhan hyvä silti.

Post author: Kettu
Kettu
2 days ago
Original Long Drink Gin & Lemonade, Finland
4.1
Tämä on hyvä. Ei liian makea vaan pirteä kesäjuoma. Ei esanssista makua laisinkaan. Eiköhän näitä kesän aikana muutama tule menemään.