Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Kowloon 8.0%, SOMA Beer, Spain
8 ratings
3.8
Kowloon
8.0% New England DIPA / Hazy Imperial IPA
Hops: Cascade, Citra Cryo, Mosaic Cryo, Wakatu

Reviews

Post author: Musamiehenoluet
Musamiehenoluet
@ Hophaus Kuopio
1 month ago
Kowloon, Spain
4.0
Vähän dankisempi kuin pari edellistä. Tuoksussa mukavaa tropiikkia. Maustakin löytyy kivasti, mutta vähän tunkkaisempi kokonais fiilis kuin Soman Only Childissa. Suutuntuma oikein pehmeä.

Post author: Lauri
Lauri
@ Hophaus Kuopio
1 month ago
Kowloon, Spain
4.5
Kirkkaan, syvän ja tummahkon keltaista ja sameaa. Vähäinen ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu runsaan, raikkaan ja makean trooppisen hedelmäinen (ananasta, mangoa, passionhedelmää) sekä kepeän dänkkisen tunkkainen. Maku runsaan, makean ja kypsän trooppisen hedelmäinen (ananasta, mangoa, persikkaa, passionhedelmää), kepeän ja kitkerähkön greippinen, mukavan ja kepeän dänkkisen tunkkainen, pehmeän vaalean maltainen ja sopivan humalaisen katkera. Alkoholi lämmittelee taustalla. Oikein hyvä, runsaat ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on melko täyteläinen ja pehmeä. Erittäin maukasta, runsaan hedelmäistä ja mukavasti juotavaa evästä. Maistuu oikein kivasti!

Post author: Simeoni
Simeoni
1 month ago
Kowloon, Spain
4.0

Post author: orson
orson
@ Hoptimaal
2 months ago
Kowloon, Spain
4.2
Mouthfeel is dry, fresh, balanced, slightly bitter, pure and easy to drink. Taste: Citrus, stone fruits, grapefruit, orange peel and white wine. Nice flavour combo. Aftertaste is dry. Orange peel and white wine flavours.

Post author: Neil
Neil
@ Beer Trotter
3 months ago
4.5

Post author: Tuomas S
Tuomas S
@ Pien Shop & Bar
3 months ago
Kowloon, Spain
4.0
Kuiva, mangoa, melko perus

Post author: Ipanas
Ipanas
@ Pien Shop & Bar
3 months ago
Kowloon, Spain
4.2
Pieni annos hanasta. Samean keltainen, houkutteleva ilme. Mukavan silkkisen pehmeä, mehuisa ja aavistuksen karkkimaisen makea DIPA, jossa runsaasti trooppista hedelmäisyyttä mukana. Petollisen helppoa juotavaa. Ihan kiva positiivinen yllätys.

Post author: Gustavo
Gustavo
@ Vivalabirra
3 months ago
Kowloon, Spain
4.4