Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
SMaSH Best Ale & Superdelic 6.5%, Olarin Panimo, Finland
5 notes
3.4
SMaSH Best Ale & Superdelic
6.5% Pale Ale - International
Single Malt & Single Hop -sarjamme on takaisin! Sarjassa esitellään maltaiden sekä humalien laajaa kirjoa. Superdelic-humala herätti meidän mielenkiinnon heti, kun luettiin sen kuvaus - humala täynnä karkkisuutta sekä superhedelmäistä tropiikkia! Superdelic on uusiseelantilainen lajike, joka vetää jalat alta sen raikkaudellaan! Maltaana brittiläisen Simpsons Maltin pehmeän muheva Best Ale!

Avis

Post author: Juho K
Juho K
@ Barley & Bait
3 months ago
SMaSH Best Ale & Superdelic, Finland
3.9
Onpas mielenkiintoinen. Varsin makea, kuparisen lagerinen pohja, greippiä, kukkaisuutta, karamellia, trooppista hedelmää. Jälkimaku on vielä kuivempi, kuivaa suun ihan totaalisesti. Alkoholi ei maistu. Tosi kiva ja hyvin erilainen!

Post author: Feline B
Feline B
3 months ago
4.0

Post author: Paukku S
Paukku S
@ Juova Hanahuone
3 months ago
3.8
Kivan kuivahko, diggasin. 👌🏻

Post author: Tuukka P
Tuukka P
@ Juova Hanahuone
3 months ago
SMaSH Best Ale & Superdelic, Finland
3.4
SMaSH-sarjassa vuorossa Olarin panimon yhdistelmä Superdelic-humala ja Best Ale mallas, eli NEIPAa tällä kombolla, sinkkuhumaloitu juurikin Superdelicilla. Sumean punaruskeaa olutta, hedelmäkarkkia, yrttiä ja greippiä, katkeroa ja kuivuuttakin löytyy. Hieman raa'ahko.

Post author: Antza
Antza
@ Olarin Panimo Kauppa & Taproom
4 months ago
SMaSH Best Ale & Superdelic, Finland
3.7
Samea, oranssi olut. Reilu valkoinen vaahto. Tuoksussa sitrusta, katkeroa, vaahtokarkkia. Maussa sitrusta, appelsiininkuorta, yrttisyyttä. Jälkimakua hallitsee sitruksisuus ja tiukka yrttisen pihkainen katkero.