Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Moondance 8.3%, Factory Brewing, Finland
19 ratings
3.8
Moondance
8.3% New England DIPA / Hazy Imperial IPA
A Hazy DIPA with Nelson Sauvin, Motueka, Southern Cross and Citra Incognito. " Moondance is brewed with a thiol-boosting yeast and with some other tricks to elevate the tropical notes of the thiols. We've added hops in almost every part of the process: during mash, whirlpool, knockout and dry hop. Dry hopped with my favorites: Nelson and Motueka. And with a new variety for me, Southern Cross, which seems to impart huge lemon and tropical notes. " -Head Brewer Jirka Ordén
Hops: Citra Incognito, Motueka, Nelson Sauvin, Southern Cross

Reviews

Post author: Juho K
Juho K
@ Etko Brewing Panimomyymälä & Taproom
29 days ago
Moondance, Finland
4.0
27.1.2024. Karvas, makea ja hedelmäinen. Tosi kiva makumaailma ja erittäin tukeva runko.

Post author: Tomser
Tomser
2 months ago
Moondance, Finland
3.5
Oluen sakea väri saa kuolan valumaan suusta ja viettelevän kermaiselle koostumukselle melkeinpä pitäisi kirjoittaa oodi. Maku ei ole mitenkään super raikas hedelmä, vaan jää jopa pistävän ummehtuneeksi, jossa humala toimii pää makuna. Todella karvas, mikä mielestäni dominoi liikaa kokonaisuutta, ja siksi pisteitä ropisi pois.

Post author: Tuukka P
Tuukka P
@ Etko Brewing Panimomyymälä & Taproom
3 months ago
Moondance, Finland
3.9
Factory Brewingilta pukkaa tasaiseen tahtiin sumukaljaa eri vahvuuksissa, nyt tarjolla Hazy DIPAa, eli Moondance humalina Nelson Sauvin, Motueka, Southern Cross ja Citra Incognito. Kuohkean tuoretta, tukevahkoa ja hedelmäistä menoa. Tropiikkia, hitusen makeahkoa, juotavaa kovahkoista volteista huolimatta (tölkitetty 1/2024).

Post author: Petri P
Petri P
@ Crafters
4 months ago
4.0

Post author: Musamiehenoluet
Musamiehenoluet
4 months ago
Moondance, Finland
4.3
Muhkea ja pehmeä runko. Odotin vähän enemmän hedelmäisyyttä, mutta havut vihmoo nyt välillä napakastikin. Ehkä tästä tulee pieni epätietoisuus, mitkä maut kuuluisi olla eniten esillä. Siitä vähän miinusta. Muuten erittäin kelpo olut.

Post author: Kari N
Kari N
4 months ago
Moondance, Finland
3.3
Avatessa ryöpsähtää reippaasti humaloita ja trooppista tuoksua. Maku kuivahko rypälemäinen, mangomainen, greippimänen ja karvas maku kruunaa jälkimaullaan yksi parhaista Dipoista mitä olen maistanut 😋👍

Post author: Aku L
Aku L
4 months ago
3.9

Post author: Jouni M
Jouni M
@ Crafters
4 months ago
4.2

Post author: Mustaoinas
Mustaoinas
4 months ago
4.0

Post author: orson
orson
@ Etko Brewing Panimomyymälä & Taproom
4 months ago
Moondance, Finland
4.2
Tölkitetty: 01/2024 Todella sameana kaatuu lasiin ja samantien tulee niin runsas humalien pöllähdys, että heti hoksaa, että tätä ei kannata kaataa pohjia myöten lasiin. On luultavasti niin hurjat hopburniset pohjamuhjut tässä. Tuoksussa runsaasti humalia, rypäleisyyyttä, trooppisia hedelmiä ja sipulia. Suutuntuma hiilihappoinen, kuivahko, tasapainoinen, pehmeä ja tosi mehuinen. Maussa sitrusta, rypäleisyyyttä, sipulia, melonia, mangoa, greippiä, kivihedelmiä ja hieman valkoviiniä. Jälkimaku aika kuiva, hieman karvas ja greippinen. Oisko Verdantin hiivalla vedetty tämä. Sen verran selvästi tässä on maussa tuota kuuluisaa "Verdantin sipulisuutta". Syvänpään mehustelua ja mielestäni ihan onnistunutta, vaikka ei ihan tyylin kärkeen nousekaan.