Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Ingeborg & Gunvor 2023 5.4%, Olarin Panimo, Finland
4 ratings
Ingeborg & Gunvor 2023
5.4% Apple Cider
Saimme omenat jälleen useilta ihanilta tyypeiltä Kumpulan siirtolapuutarhalta! He halusivat nimetä tämän siiderin Ingeborg ja Gunvor -kaksikon mukaan. He olivat Kumpulan Siirtolapuutarhan ensimmäiset asukit ja rakensivat mökkinsä jo vuonna 1929. Kyseisen mökin pihassa viljeltiin ahkerasti, mutta tilaa oli aina myös ystäville ja tarjoiluille! Mökki toimii nykyään museomökkinä, jonka pihassa kasvaa kolme omenapuuta. Myös näiden omenapuiden antimia on käytetty tässä siiderissä! Maultaan runsaan hapokkaan talviomenainen, todella raikas ja miellyttävän täyteläinen! 100% Kumpulan siirtolapuutarhan omenoista.

Reviews

Post author: Nakkimaja
Nakkimaja
@ Lepra Beer Fest 2024
1 month ago
3.0
Ei mikään perus sidukka.

Post author: Taru_Tuulikki
Taru_Tuulikki
@ Lepra Beer Fest 2024
1 month ago
3.5
Todella omanlainen maku tässä omenasiiderissä. Ei sitä perusmakeutta ja makumaailma aivan erilainen mitä odottaisi mutta yllättävän hyvä kuitenkin.

Post author: Willy
Willy
@ Olarin Panimo Kauppa & Taproom
3 months ago
Ingeborg & Gunvor 2023, Finland
2.8
Hyvä siideri.

Post author: Antza
Antza
@ Olarin Panimo Kauppa & Taproom
7 months ago
Ingeborg & Gunvor 2023, Finland
4.5
Utuisen samea, keltainen juoma. Tuoksu kirpeän omenainen. Maku raikkaan omenainen, hapokas, jopa sitruksisen kirpeä. Jälkimaussa täyteläinen omenaisuus taustalla, hapokas kirpeys pinnalla. Tämä on kyllä just eikä melkein. Todella raikas. Upea omenainen maku. Kivan täyteläinen. Suutuntuma erinomainen. Minä en juuri mitään siidereistä ymmärrä mutta on se vaan hienoa lukea että valmistusaineina käytetty ”omenoita”. Ei mitään muuta. Kun miettii mitä kaikkea siiderin nimellä keskimäärin myydään..