Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Bryx 5.0%, Naïlo Brewing Co., Finland
31 notes
3.3
Bryx
5.0% Pale Lager
A single hop lager, where we used the Czech hop Most as first wort hop; in whirlpool and of course as dry hops! This tropical hop is named after the city of Most in Czechia, which is the hometown of Anna. We can´t get more authentic than that! Light, balanced hoppiness, tropical notes and a higher carbonation level ends up in a nice crispy lager.
IBU : 30
Houblon : Most
Malts : Barley Malt, Wheat
Sans gluten
Biologique

Avis

Post author: VeeJii
VeeJii
@ K-Citymarket Pirkkala
10 days ago
2.8
Ihan ok. Himppusen liian hapokas ja siten sysää kaiken muun syrjään

Post author: Luk1n931
Luk1n931
21 days ago
4.0

Post author: Petri P
Petri P
@ K-Citymarket Vantaa Jumbo
30 days ago
3.2
Hapokas ja kuiva. Pätevä olut mutta ei mitään mullistavaa

Post author: Lauri O
Lauri O
2 months ago
3.3

Post author: Lyde
Lyde
@ K-Supermarket Redi
2 months ago
3.3
Reipas hiilihapotus aiheutti melkosta kuhinaa lasissa ja kielenpäällä! Kuplien takana hyviä makuja.

Post author: Paukku S
Paukku S
@ K-Supermarket Redi
2 months ago
3.3
Kuiva on, reippaamman puoleisesti hiilihappoja.

Post author: Lauri
Lauri
@ K-Citymarket Pirkkala
3 months ago
Bryx, Finland
3.2
Hailakan ja kevyen rusehtavan keltaista ja sameahkoa. Runsas ja isohkokuplainen vaahto. Tuoksu kepeän ja makeahkon hedelmäinen, vihreän ja raa'an marjainen, kirpakan, kevyen käyneen ja hapahkon sitruksinen sekä kevyen viljainen ja maltainen. Hieman epäilyttävä tuoksu... Maku makean maltainen ja kevyen viljainen, makeahkon ja kevyen hedelmäinen, kitkerähkön, kirpakan ja tunkkaisen sitruksinen, tallimaisen ja kevyen dänkkisen tunkkainen, vihreän ruohoinen, villihiivaisen aromaattinen sekä selkeähkön humalaisen katkera. Hyvin sekavat ja oudot maut lageriksi. Hieman epäilen jotain menneen pieleen prosessissa... Suutuntuma on keskitäyteläinen ja runsaan hiilihappoinen. Oikein hyviä yksittäisiä makuja sisältävä, mutta hyvin oudon kokonaisuuden luova olut. En halua uskoa, että aivan tätä on panimolla tavoiteltu. Tulos on kuitenkin joka puolella seilaava, sekopäinen ja tsekkilageriin viittaava tuotos. Lopulta kuitenkin yllättävänkin raikas ja mukavasti juotava lager.

Post author: Riku K
Riku K
@ K-Citymarket Pirkkala
3 months ago
Bryx, Finland
3.4
Hyvin höttöä ja nopeasti häviävää vaahtoa. Väri on oljen keltainen ja utuinen. Tuoksussa puhdasta hentoa mallasta, sitrusmaista kirpeyttä, makeaa hedelmä karkkia, joku vadelma ja raaka mansikka, ja muutenkin puna marjaisa. Miellyttävä tuoksu. Hiilihappoja on vähän liikaa. Hiivaisuutta, marjapensaan oksan kuorta. On tässä marjaisuutta. Hiiva on silti liikaa esillä omaan makuun. Vähän sellainen hiivaisen puumaisen raaka marjainen. Vaikka maut on kieltämättä erilaiset mihin on tottunut niin ei tämä huono silti ole. Tässä on kyllä omaperäinen twisti. Lämmetessään hiivaisuus vähän häviää mutta maistuu jälkimaussa edelleen. Kuiva ja kiva katkeruus. Kyllä näitä juo. Ei silti parasta Naïloa. Keskitason pienpanimo Lager. Erilainen.

Post author: Heikkinen P
Heikkinen P
@ Tunturi Pub
3 months ago
Bryx, Finland
4.2

Post author: Heinonen T
Heinonen T
3 months ago
2.8