Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Chmielowa Dolina 5.5%, Magic Road, Poland
9 ratings
3.5
Chmielowa Dolina
5.5% New England IPA / Hazy IPA
Hops: Amarillo, El Dorado
Unfiltered

Reviews

Post author: Tuomo J
Tuomo J
@ Aura biljardi
2 months ago
Chmielowa Dolina, Poland
3.5
Mehuinen ja hedelmäinen IPA. Mangoa ja jotain muuta makeahkoa hedelmää mukana, mutta hazy aleksi aika kevyttä ja vähäkatkeroista juotavaa.

Post author: Juho
Juho
4 months ago
3.6

Post author: Samppe77
Samppe77
5 months ago
4.0
Herkkua

Post author: Riku K
Riku K
@ K-Citymarket Pirkkala
5 months ago
Chmielowa Dolina, Poland
4.5
Sumukaljaa Puolasta. Tyylikäs, paksua ja pysyvää vaahtoa on tarjolla. Väri on kyllä paksun keltainen. Kuin tuhtia mango mehua. On kyllä hieno paksun samea väri. Todella tyylikäs ulkoasu tässä oluessa. Ja tuoksua on. Ai että mikä appelsiini tässä. Oikein tuhtina. Mango ja ananas sivummalla. Kunnon paksua appelsiinituore mehua. Raikas, trooppinen, paksu tuoksu. Ihan pieni dänkki tulee myös. Hedelmän kuorta ja seetriä. Mentholia. Nyt lupaa aika hyvää olutta. Pettynyt olen jos tämä on huono. Nyt on kyllä makua kunnolla. Aika kova ensi suullinen. Pieni trooppinen tuore makeus. Mukava mehu. Mieto katkeruus. Oikein hedelmäpommi. Saakeli kun on hyvä muuten. Todella pehmeän ja lempeän hedelmäinen. Kuin mehua joisi. On kyllä hienot maut. Vehnä maistuu kun lämpiää, se aavistuksen pilaa muuten hyvää tasapainoa. Kylmänä vehnä ei maistunut. Runkoa tässä on kyllä upeasti kun kaupan vahvuinen olut kyseessä. Yllättävän paksut maut. Enään se vehnä ei häiritse. Tottuiko suu siihen. On kyllä kova. Appelsiini, mango, ananas. Pelkästään tuoreen hedelmän katkeruus tässä. Humalaa on kyllä tuutattu kunnolla. Vissiin 15g litraa kohden. Sen kyllä huomaa. Pitkä jälkimaku. Pieni menthol. Aavistuksen hedelmän kuorta ja seetriä. Pitkään aikaan en ole juonut näin tuoreen raikasta, pehmeää ja erittäin hedelmäistä kauppa olutta. Vähän makea tämä on mutta ei liikaa ainakaan mun makuun. Pakko antaa hyvät pisteet. Jossain vaiheessa se vehnän maku häiritsi mutta se hävisi. Hyvä tasapaino kun lämpeni kunnolla. Mä kyllä pidän. Omaan makuun huippu olut. Suhteutan pisteet muihin tämän vahvuisiin. Niihin verrattuna aika kärki kamaa. Nyt on Puolan pojat onnistuneet tekemään kovan sumukaljan. Alkaa maut ja runko olemaan tupla IPA tasoa. Moni tupla IPA on huonompi ja kevyempi rungoltaan kuin tämä.

Post author: LANU
LANU
@ K-Citymarket Tammisto
6 months ago
Chmielowa Dolina, Poland
4.1
Puolalaisen Magic Roadin hazy ipa lasiin. Tötsätty 4 viikkoa sitten, joten tuoretta on🙋 Olut kaatuu lasiin oranssin rusehtavana ja sumuisena, lähes olemattomalla vaahdolla. Tuoksu on hedelmäinen ja meloninen. Maku antaa mangoa, ananasta, melonia ja ujoa päärynän vivahdetta. Suutuntu on hyvä ja ryhdikäs, sokkona voisi luulla vahvemmaksikin. Kyllä on polskit keitelleet aikas hyvän kauppavahvuisen✌️🍻

Post author: Jope9611
Jope9611
6 months ago
3.1

Post author: Antza
Antza
@ K-Citymarket Tammisto
6 months ago
Chmielowa Dolina, Poland
4.0
Mehumaisen samea, oranssinkeltainen olut. Tuoksussa makeahkoa ylikypsää hedelmää, ”kuin DIPAa”. Maussa mehevää eksoottista hedelmää. Vähän mausteisuutta, katkeroa. Mukavan ryhdikäs kauppavahvuinen.

Post author: Breweve
Breweve
6 months ago
3.3