Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Rural Spirit 6.5%, Jukolan Kaheksas Brewing, Finland
8 notes
3.0
Rural Spirit
6.5% Porter
Houblon : Chinook, East Kent Goldings / EKG, Fuggle
Non filtrée

Avis

Post author: Hoocee
Hoocee
5 months ago
Rural Spirit, Finland
2.9
Todella vahva kokonaisuus! Jämäkkää, savuisen paahteista

Post author: pollyprkl
pollyprkl
6 months ago
Rural Spirit, Finland
2.8
Aseveli/ virkakumppani jukolantuvan isäntä tarjosi pullon maistoon. No tästä kategoriasta en juuri tiedä. No pulloa katsoin ja sekunnin pohdinnan jälkeen pullo oli jo toyotan takapenkillä odottamassa. Nyt paskapuheet sikseen ja maistetaan. Laatu pitää varmistaa eihän näistä ikinä tiedä. Kuitenkin jokapäivä on kuin judgement day. Ohhoh ompas vahva lakumainen tuoksu. Sekä maussa paahteinen kahvinpavun aromi. Väritys tumma ohuella vaahdolla. Kaikki huomioon ottaen sanoisin että oiva portteri vaikka mistään mitään en ymmärrä.

Post author: Kookoski
Kookoski
6 months ago
Rural Spirit, Finland
4.0
Ohho, on muuten näyttävä olut! Terva ja kahvi tulee tuoksussa ensimmäisenä. Kahvi ja aavistus vanhanajan salmiakkia maun puolella. Ei hievähdystäkään vetisyyttä. En ole kauhean kokenut portterien kanssa, mutta tämä on todella hyvä 👍 Jotkut on taitavia tekemään kaarnaveneitä, Jukolankaheksas on taitava tekemään oluita.

Post author: Hexbeer V
Hexbeer V
6 months ago
3.5
Tuoksu kahvinen ja voimakkaan salmiakkinen. Alkuun maku pehmeä, maitokahvin ja maitokaakaon sekoitus. Kahvi ja salmiakki korostuu pehmeän kermaisuuden läpi. Salmiakki jää maistumaan melko pitkään suuhun. Kaverilta sain kaksi pulloa tätä "itsetuotettua" herkkua. Sovin, että säästän toisen pullon avauksen vähintään puolen vuoden päähän. Mielenkiintoista maistella silloin, kuinka paljon maku on parantunut. Kyllä tässä on aineksia... Thanks Jukolan Kaheksas

Post author: Käyki
Käyki
6 months ago
2.5
Mämin ja kotikaljan sekoitus, lisäsin hiukan fariinisokeri ja tuli simanmakuinen tumma olut. Hyvä oli

Post author: Urja
Urja
@ Urja's Man Cave
6 months ago
Rural Spirit, Finland
1.5
Tästä lähtee virallinen Joulun odotus. Ja tämän avaa Jukolankahedeksan tekemä omaa tuotantoa. Parin sormen kukka, joka hiipuu nopeasti pintaa hipoavaksi. Tuhti paahteinen kahvi ja hentoa suklaata tulee tuoksussa. Hieman lakritsia. Mallast tulee hyvin esiin sekä humalat. Jälkiliukkaille tulee jokin häiritsevä sivutuoksu. Olisko tuo humalien jokin yhteinen tuotos. Hieman raikas, mutta samalla jokseenkin outo. Kyllä tämän portteriksi mieltää. Maussa samat komponenti tulee esiin. Tämän lisäksi aika kaurainen. Jokin humala painaa nyt ylitse muiden. Todella terävä ja voimakas maku. Keskeneräisen oloinen. Jälkimakuna hieman kuivaan päin kääntyvä. Kielen päällä tuntuu hyvin happokkuus. Ja huulet jättää aavistuksen öljyseksi/tahmeiksi. 👍🏼 Oletan että yritys saada voimakkaan makuinen ja vahva on hieman epäonnistunut. Tai sitten tämä on vaan yksin kertaisesti korkattu liian aikaisin. Onneksi minulla on toinen pullo tätä odottottamassa kypsymistä pienessä pimennossa. Perus elementit kyllä kohillaan. Tuon ylimääräisen humalan kun saa pois. En osaa sanoa mikä laji. Niin rupee olemaan huomattavasti kauppa portterien yläpuolella. Tohon humalaan vielä että jokunen vuosi sitten olin Riikassa viettämässä pikkujouluja ja käytiin siellä syömässä ja juomassa eräällä panimolla. Ja esiteltiin heidän tuotteittaan niin kaveri yllytti syömään humalan siemeniä tai papuja mitä lie. Ja se maku on aivan samanlainen. (En tietenkään nielaissut niitä, vain pureskelin) 🙈🙈

Post author: Affena
Affena
6 months ago
3.7
Helppo alkupuraisu.Suussa maku pyöreytyy.Jälkimaku kuivan kahvinen.Oiva portteri !

Post author: JukolanKaheksas
JukolanKaheksas
@ Radalla
6 months ago
Rural Spirit, Finland
2.5
Pidän tämän tuoksusta, rustiikkisen savuinen taverna tulee mieleen? Alkusiemaus ihan terävä. Kahvinen on, tervaakin olen maistavinani? Hieman salmiakkinen jälkipyyhkäisy? Valitettavasti metallimaisuutta mukana. Pehmenee kyllä nopiaan suussa, ehkä liiaksikin, maut latistuu. Tuhdimpi ois saanu olla, tai ainakin sitä tavoittelin - kaipais myös tynnyröintiä 😅 Virheitä tuli siis tehtyä. Jouduin tuon hirveen mällin mallasta spontaanisti mäskäämään kahdessa osassa ja tiedä sitten kuinka paljon se vaikutti lopputulokseen. Hiivankin kanssa oli tappelua ja maltaat oli uusia ja ne maksoi hunajaa. Humalointikin vaatisi pientä hienosäätöä. Paska ja opettavainen pano, mutta niistä virheistä joko oppii, tai sitten ei opi. On tämä kuitenkin kaikkine säröineen minusta ihan juotavaa ja parempaa kuin bulkkipaska. Menis ihan aamukahvin korvikkeenakin, jos vaikka pomo antais siihen luvan? 2.5/5. Kotipanimon stigma tässä on ja hiilidioksidipitoisuudetkin ovat pulloissa bipolaarisen vaihtelevia. Life is good.