Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Hot Tequila Time 12.0%, Salama Brewing Company, Finland
23 arviota
3.6
Hot Tequila Time
12.0% Imperial Stout
A mix of deliriously lethal imperial stouts. Aged in Hot Sauce bourbon barrels and tequila barrels. Released with their flavour. It’s time for some hot tequila. Artwork by the amazing @villesaarikoski
Tynnyrikypsytetty

Arviot

Post author: ainokainen
ainokainen
@ Salama Brewing
2 months ago
Hot Tequila Time, Finland
3.5
vaikka kuinka yritin, niin en löytänyt tulisuutta tästä en sitten yhtään. Syön lähes päivittäin tulista ruokaa, joten ehkä olen vain turruttanut makunystyräni. Mutta, siis kaiken kaikkiaan oikein toimiva stout. Kahvi, suklaa ja paahteisuus yleisesti löytyy. Tequila solmii kaikki vielä hyvin yhteen - vaikka teiniaikojeni takia on inhokki viinani.

Post author: Repanderi
Repanderi
@ Salama Brewing
2 months ago
Hot Tequila Time, Finland
4.0
Mitähän nyt sanoisi, siis hyvää tämä on ensinnäkin. Kahvia, suklaata ja paahteisuutta on paljon. Mutta sitä hot saucea ei vaan löydy vaikka mitä tekee. Tequila maistuu, bourbon ei niinkään omaan suuhun.

Post author: Osmo S
Osmo S
@ Salama Brewing
2 months ago
Hot Tequila Time, Finland
3.4
Ei nyt ihan osunut nappiin. Ihan jännä ja napakka, mutta vahvan bourbon-tynnyrin rinnalle olisin kaivannut paksumpaa runkoa ja/tai kunnon mausteisuutta (järin "hotsauce" ei kyllä ole).

Post author: Nikke
Nikke
@ Salama Brewing
2 months ago
Hot Tequila Time, Finland
3.8
Lasiinkaatuu yönmustaa mustaa olutta nopealla ruskealla vaahtohunnulla. Tätä olen jopa hieman pelon sekaisin tuntein odotellut.. katsotaan hmm annetaan rauhassa avautua ja hieman lämmetä kyllä. Punaistamarjaisuutta, tummaasuklaata/ raakaa kaakaota, kompleksia maltaisuutta ja kallion kyljestä mineraalisuutta. Jotenkin ris menoa mutta jotenkin hankala Kypsyksen huomaa kyllä tuo tammea, hiukan agavea/tequilaa ja hieman mausteisuutta. Maun puolelta löytyy kuivaa maltaisuutta,mineraalisuutta ja raaka kaakaota. Punaistamarjaisuutta löytyy myös Kypsytys tuo mausteisuutta, tequilaa/agavea ja tammea. Myös reippaasti tuota chiliä löytyy. Suutuntuma medium -

Post author: Antza
Antza
@ Salama Brewing
3 months ago
Hot Tequila Time, Finland
4.4
Sysimusta olut. Sormenlevyinen, tiivis, beige vaahto katoaa nopeasti. Tuoksussa kiinnittää ensimmäisenä huomion pistävä tequila. On myös suklaata ja umamia. Todella runsas tuoksu lopulta - paljon kaikkea mihin ei pääse ihan kiinni mutta tuo umami tiivistää kokemuksen. Maku suklainen, lakritsainen. Bloodymarymaista umamia. Kaakaota, kuivaa tammisuutta. Hennon terävää tequilaa ja chili kivasti lämmittää. Jälkimaussa lakritsaa, kaakaota, tammea, kevyttä paahteisuutta, todella runsas ja maukas umami nostaa veden kielelle. Chili lämmittää kielellä. Todella maukas ja moniulotteinen imperial stout.

Post author: Eliaksen oluet
Eliaksen oluet
4 months ago
Hot Tequila Time, Finland
3.0
Maistuu liikaa tequila mutta se olisi pitänyt arvaa :D

Post author: Conoseur
Conoseur
4 months ago
Hot Tequila Time, Finland
4.6
Hyvin moniulotteinen, suklaata eri muodoissa, tequilaa, tammea, kahvia ja läjäpäin chiliä

Post author: Tomser
Tomser
4 months ago
Hot Tequila Time, Finland
2.4
Tulta kurkkuun ja let's go! Ensin puskee tequilan vivahteet ja seuraavaksi tuntuu tulisuus, jonka jälkeen maut alkavat avautumaan. Kevyen suklainen maku, mutta jostain kummasta löysin myöskin heikkoa marjaisuutta. Erilainen, erikoinen ja aika villi, mutta siitä huolimatta tämä tyyli ei purrut meikäläiseen.

Post author: Harri Lehti
Harri Lehti
@ Salama Brewing
5 months ago
3.7
Ihan hauska chilin potku tuloo ja vaikutusta muutenki mukavasti.

Post author: Jiimies
Jiimies
@ Salama Brewing
5 months ago
Hot Tequila Time, Finland
3.9
Iltapalaksi Oppenheimer sekä stoutti. Musta. Tequilaa, tynnyröityä ja imelää sekä paahteista mallasta ja chiliä tuoksussa. Pehmeän makea, chili-paprikainen kärki. Imelää ja paahteista mallasta sekä tequilaa tammella rungossa. Jälkimaussa imelää mallasta sekä chilin poltetta.