Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Raja 8.0%, Kanavan Panimo, Finland
34 arviota
3.5
Raja
8.0% Doppelbock
𝐕𝐈𝐈𝐃𝐄𝐒𝐒𝐀𝐃𝐀𝐒 𝐊𝐄𝐈𝐓𝐓𝐎 huh aikamoista, eikö? lĂ€hes kahdeksan vuotta ja viisisataa valmistettua erÀÀ. TĂ€tĂ€ rajapyykkiĂ€ juhlitaan uudella oluella, jota meidĂ€n valikoimasta ei ole aiemmin löytynyt RAJA DOPPELBOCK 8,0 % Valmistuksessa on kĂ€ytetty ainoastaan SalpausselĂ€n soraharjujen raikasta pohjavettĂ€, 500 kiloa Munich -mallasta, 5000 grammaa humalaa ja 500 grammaa lager hiivaa. Ei mitÀÀn lisĂ€ttyĂ€, ei mitÀÀn nĂ€pertelyĂ€ vaan rehellistĂ€ oluen panemista. Raja on maultaan intensiivinen ja leipĂ€isen maltainen. Olut, joka kunnioittaa perinteitĂ€ ja on kahteen kertaan mĂ€skĂ€tty, vahva ja tasapainoinen doppelbock.
Maltaat: Munich

Arviot

Post author: Antza
Antza
@ K-Citymarket JÀrvenpÀÀ
9 days ago
Raja, Finland
4.0
Tumman punaruskea olut. Reilu, samettinen, beige vaahto. Maku toffeemaltainen, siirappinen. Poltettua sokeria, kuivattua hedelmÀÀ, yrttisyyttÀ. JÀlkimaussa toffeemaltaisuutta ja yrttistÀ katkeroa. Todella kiva doppelbock.

Post author: Vesa P
Vesa P
@ Kanavan Panimo
1 month ago
3.3

Post author: Unicorn
Unicorn
2 months ago
3.2

Post author: Musti77
Musti77
2 months ago
3.4

Post author: VesPa
VesPa
@ K-Citymarket Varkaus
2 months ago
3.4

Post author: Jombba
Jombba
2 months ago
3.4
Nyt oli kova doppelbock.

Post author: veltto62
veltto62
2 months ago
3.2
😁đŸș

Post author: Lauri
Lauri
@ Vilja Beerfest 2024
2 months ago
Raja, Finland
4.5
Punertavan tummanruskeaa ja sameahkoa. Kepoinen ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu maukkaan makean ja karamellisen maltainen, makean siirappinen ja poltetun sokerinen, runsaan ja hyvin makean kuivatun hedelmÀinen (rusinaa, luumua). Maku maukkaan, makean, katkerahkon ja karamellisen maltainen, makean luumuinen ja rusinainen, makean tumman siirappinen ja poltetun sokerinen sekÀ selkeÀn katkera. HyvÀt, runsaat ja tyylinsÀ nÀhden tasapainoiset maut. Suutuntuma on keskitÀytelÀinen, kuivakka ja hiilihappoinen. Maukas, runsas, melko tÀytelÀinen ja mukavasti juotava bock. ErittÀin maukas ja hyvÀ olut!

Post author: Jnila
Jnila
@ Vilja Beerfest 2024
2 months ago
Raja, Finland
4.3
TÀÀ kÀy sitte vÀhiin, et be fast. Tuoksu on kyÀ ihanan tummamaltainen ja pehmeÀ. Kiitos panimolle, ettei pidÀ tÀtÀ liian kylmÀssÀ. Tuntu soljuva ja vÀhÀn tahmaava. Ei mitenkÀÀ turhan pulska. Maltilla siirappia, todella pehmeetÀ, lÀhentelee dunkelia. Melkosen petollista juomaa, mutta sopii kielelle oikein ihanasti

Post author: Arttu T
Arttu T
3 months ago
Raja, Finland
3.8
.