Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
6 Year Anniversary Fruited Double IPA 8.0%, Ārpus Brewing Co., Latvia
5 arviota
3.5
6 Year Anniversary Fruited Double IPA
8.0% Imperial IPA / Double IPA

Arviot

Post author: TOtV
TOtV
@ Drankenspeciaalzaak Nijmegen
1 month ago
6 Year Anniversary Fruited Double IPA, Latvia
4.0

Post author: Jussi Koo
Jussi Koo
@ Hoptimaal
4 months ago
6 Year Anniversary Fruited Double IPA, Latvia
3.9
Keski-ikäisen miehen kohokohtia: pikkusikareita, muutama olut ja Komisario Koskista. Lasiin kaatuu juoma, jonka viskositeetti ainakin kaadon hetkellä vaikuttaa hyvinkin korkealta. Aika jämäkän oloinen neste kaatuu lasiin. Lähes vaahdoton ja väriltään paksun ja vahvan keltainen. Maussa mango ottaa ihan törkeän niskalenkin maistajasta, reilusti hiilihappoa menossa mukana. Aika hämmentävää, ihan kuin joisi mangosmothieta. Ei sekään siis väärin ole. Pehmeä ja mangomainen setti kerta kaikkiaan. Juoman hieman lämmettyä mukana myös ripaus kirpeyttä. Hitto, onneksi nuoruudessa ei ollut näin vahvoja juomia saatavilla, joissa ei prosentteja huomaa. Tällaisella kamalla joku hiihtolomaansa aloittava teini vetäisi itsensä vatsahuuhteluun, näitä muutaman nautittuaan.

Post author: Aaron_dante
Aaron_dante
@ Okasional Beer
5 months ago
6 Year Anniversary Fruited Double IPA, Latvia
4.4

Post author: WilleW
WilleW
@ Hoptimaal
5 months ago
6 Year Anniversary Fruited Double IPA, Latvia
3.2
Kupliva ja vaahdoton, paksu ja samea juoma kaatuu lasiin. Suutuntuma on paksu, pehmeä ja reilun hiilihappoinen. Maistuu hieman siltä kuin tuplaneipan sekaan on kaadettu mangososetta ja vähän reilummalla kädellä. Mangon lisäksi makupaletissa ananasta, persikkaa, kuivattuja tropiikin hedelmiä ja sitrushedelmiä. Nämä olutsmoothiet ei taida olla minun juttuni.

Post author: Karmahii
Karmahii
@ Pien Shop & Bar
5 months ago
6 Year Anniversary Fruited Double IPA, Latvia
3.8
In the eveningwalk in the capital city. Juicy, cloudy dipa from Latvia. Juicy yellow nontransparent beer without foam. Scent to peaches and pineapple. Taste is sweet, mouthfeel is thick and juicy. Flavors of peaches, pineapple and dried tropical fruits. Tingling on tongue due to carbonation. Pleasant acquaintance.