Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Daydreamer 8.0%, Factory Brewing, Finland
28 ratings
3.8
Daydreamer
8.0% New England DIPA / Hazy Imperial IPA
A hazy DIPA with Mosaic and Nelson Sauvin " Pretty complex aroma just from two hops, they are heavy hitters though. The really dank Mosaic and the new beautiful crop of Nelson Sauvin brings tons of saturated hop aroma. I find melon, grapefruit, fruity bubblegum, white wine, white pepper and some dankness. Really happy with how this turned out. " -Head Brewer Jirka Ordén
Hops: Mosaic, Nelson Sauvin

Reviews

Post author: Juho K
Juho K
@ Etko Brewing Panimomyymälä & Taproom
29 days ago
Daydreamer, Finland
3.8
2.2.2024. Miellyttävä DIPA, joka asettuu kuivan ja makean väliin. Ehkä voisi olla hiukan vähemmän makea.

Post author: Tomser
Tomser
3 months ago
Daydreamer, Finland
4.0
Ainesosa luettelo kuulostaa aika huikealta, mutta en menisi vannomaan, että löysin niitä kaikkia makuja. Pehmeä ja neutraalin mehukas paletti, jossa maistuu kivasti humala. Pientä säätöä vailla, mutta jo nyt soimaan itseäni, etten ostanut kuin yhden tölkin. Täytyy siis jatkossa vain tyytyä haaveilemaan tästä.

Post author: Mustaoinas
Mustaoinas
4 months ago
4.0

Post author: Juho
Juho
4 months ago
3.2

Post author: JSJ
JSJ
@ Etko Brewing Panimomyymälä & Taproom
4 months ago
Daydreamer, Finland
3.9

Post author: ThunderJ90
ThunderJ90
@ Etko Brewing Panimomyymälä & Taproom
4 months ago
Daydreamer, Finland
3.7
Tuoksu: Humalaa, greippiä, ruohoa ja hieman dänkkisyyttä tuoksussa. Maku: Hunajamelonia, sitrusta ja greippiä. Makeutta ja dänkkisyyttä myös kohtalaisen paljon maussa. Jälkimaku: Ruohoinen ja hieman kuiva. Kommentti: Ei kestä kamalasti lämpeämistä, muuttuu lämmetessään todella makeaksi mikä ei omaan makuun sovi. Juuri lasiin kaadettuna kuitenkin mukavaa ja helppoa juotavaa, kuivuutta saisi olla ehkä hiven enemmän.

Post author: orson
orson
@ Etko Brewing Panimomyymälä & Taproom
4 months ago
Daydreamer, Finland
3.8
Tuoksussa ruohoa, trooppisia hedelmiä, mustikan varpua, yrttisyyttä ja valkoviinimäistä happamuutta. Suutuntuma keskihiilihappoinen, makeahko, mehuinen, kirpsakka, kuiva ja hieman tunkkainen. Maussa sitrusta, trooppisia hedelmiä, valkoviiniä, greippiä, mustikan varpua, makeutta, yrttejä ja kivihedelmiä. Vähän sekava makupaletti. Jälkimaku aika kuiva, hieman karvas, valkoviininen ja ruohoinen. Tämä saisi kyllä olla hieman kuivempi. Tuo makeus vie vähän juotavuutta ja raikkautta. Hieman raskaaksi kääntyy, enkä oikein tiedä toimiiko Mosaic ja Nelson parhaiten yhteen. Vähän sekava makupaletti. Ei siis itselleni kolise täysillä, mutta kyllä tästä huomaa että laatupanimo on kyseessä.

Post author: Repa
Repa
@ Etko Brewing Panimomyymälä & Taproom
4 months ago
Daydreamer, Finland
4.5
Olut numero 1000! Pitkään mietin, että mitä tässä kohtaa ottaisi. Jotain erityistähän sen täytyisi olla, eikö niin? Lopulta päädyin tähän. Miksi? Koska a.) Factoryn (ja Etkon) oluet ovat hyviä b.) Se on tästä ihan vierestä. Melkein voisin kivellä heittää olut-tankkia kylkeen. Miksi lähteä siis merta edemmäs kalaan? Aiemmilla tuotteillaan Factory on asettanut riman tosi korkealle ja oikeastaan kaikki heidän tuotokset joihin olen päässyt tutustumaan ovat osuneet omaan makuhermoon erinomaisesti. Kaksi humalaa, tuttuakin tutumpi Mosaic ja Nelson Sauvinin uusi sato. Ohuella vaahdolla kruunattu, kauniin kylmän talvipäivän auringon värinen olut. Tuoksussa humalaa ja tropiikin hedelmää. Ensitunnelmia: maku on.. melko kuiva, hieman pistäväkin, pippurinen (kuten luvattua), pehmeä, hedelmäinen, tavallaan tutun makuinen (ehkä se on se Mosaic) ja kuitenkin myös makea tai ainakin jostain tässä loppumaussa tulee makea fiilis. Myöhemmin: hyvin tässä oli alkoholi piilossa, kovinkaan katkerakaan tämä ei ollut. Lopulta tämä oli juuri sellainen kuin odotinkin, eli helposti juotava, pehmeä ja kaikenkaikkiaan todella nautittava ja erinomaisen runsas olut.

Post author: Solerots
Solerots
@ 5piste5 x Myrrys
5 months ago
3.9

Post author: Jussips
Jussips
5 months ago
Daydreamer, Finland
4.5
Makea setti. Jenkkikopio, hyvä sellainen. Pienet ibut, paksuhko pehmeä suutuntuma.