Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Just Ale 4.5%, Linden Brewery, Finland
111 notes
3.0
Just Ale
4.5% Golden Ale / Blond Ale

Avis

Post author: Rantanen P
Rantanen P
4 months ago
3.0

Post author: Sfääri
Sfääri
6 years ago
Just Ale, Finland
3.0

Post author: Juski
Juski
@ Minimani Seinäjoki
6 years ago
3.0
Tietääkseni ensimmäinen olut tältä panimolta. Test test. Väritykseltään oranssiin vivahtava kullankeltainen runsaalla valkoisella vaahdolla. Rapsakka, ruohoinen ja hiivainen tuoksu. Miedosti appelsiinin vivahteita erottuu. Kukkainen makeus. Maultaan havuisen ruohoinen ja kevyen mausteinen (ehkä korianteria tai vastaavaa) sekä hieman appelsiininen. Appelsiinia olisin toivonut tähän kyllä enemmänkin, oikeastaan paljonkin enemmän..olisi tehnyt tästä massasta poikkeavan. Tai ainakin hieman poikkeavan. Noh näillä mennään.. Hiiva erottuu maussa myös jokseenkin. Jaa-a, ihan hyvä perusolut tälläisenään, hyvin pikkuriikkisellä twistillä. Tosin ei kyllä juurikaan jää mieleen.. 2,5 - 3-/5. Pyöristys 3.

Post author: Pikku-Timo
Pikku-Timo
@ Prisma Laune
6 years ago
3.5
Reilusti hiivaa ja suhkot vähän mutta oikein maukasta appelsiinia, yllättävän hyvä muttei loistava yhdistelmä. Mallasta ei meinaa maistaa. Humalaa on sen sijaan sopivasti. Yleisesti ottaen maku on siis melko kuiva ja kevyen hedelmäinen. Reilusta hiivaisuudesta huolimatta ihan mukavan raikas, toimisi varmaankin loistavasti grillattujen kasvisten ja kalan kanssa, mikä jottei juustoisen vihersalaatinkin kyytipoikana. Hieman täyteläisempänä olisi oikeinkin hyvä olut.

Post author: Naube
Naube
@ Lähiruokatori Heila
6 years ago
2.5

Post author: Tuluppero
Tuluppero
6 years ago
2.5

Post author: Tuomo K
Tuomo K
6 years ago
2.0
Liikaa vaahtoa. Hieman liian katkera. Appelsiini toki maistuu hieman taustalla.

Post author: Tuluppero
Tuluppero
6 years ago
2.5

Post author: Riku L
Riku L
@ Brygga Citybar (SULJETTU)
6 years ago
Just Ale, Finland
0.5
Ei tuoksu miltään, ei maistu miltään ja kuohuu niin saatanasti että juodessa täyttää suun ja tekee juomisen melkein mahdottomaksi

Post author: AnttiPoika
AnttiPoika
6 years ago
4.0