Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Pinterial Stout Please 9.0%, Mallaskosken Panimo, Finland
110 notes
3.5
Pinterial Stout Please
9.0% Imperial Stout
Débloquez l’autocollant Mallaskoski en notant n’importe quelle bière de la brasserie dans l’application Pint Please !
Débloquez l’autocollant Pinterial Stout Please en notant la bière Pinterial Stout Please dans l’application Pint Please !
Pint Please yhteisön miljoonien olutarvioiden pohjalta suunniteltu muhkean maltainen, paahteinen, kahvinen, tumman suklainen, pehmeä ja täyteläinen imperial stout olut. Olut on kylmäuutettu Vaasalaisen Tinto Roasteryn laadukkailla kahvipavuilla, jotka lisäävät oluen paahteisuutta ja tuovat siihen uuden ulottuvuuden.
IBU : 20
Houblon : CTZ
Malts : Carafa Special Type 2, Caramel 100, Chocolate, Pale, Vienna

Avis

Post author: Esko N
Esko N
@ Alko Verkkokauppa
19 days ago
Pinterial Stout Please, Finland
3.5
Synkkää öljyistä nestettä. Tuoksu on reilun paahteinen ja kahvinen. Maussa paahteisuus väistyy hieman sivuun, kun maussa onkin yllättäen reilusti sitrushedelmäistä happamuutta ja raikkautta. Paahteinen mallas ja maitokahvisuus nousee maussa myöhemmin. Jännän raikas ja kepeä jälkimaku. Hieman erilainen IS.

Post author: Ihoden kaljakeisari
Ihoden kaljakeisari
@ Alko Verkkokauppa
23 days ago
Pinterial Stout Please, Finland
3.3
Sormenlevyinen vaahto häipyy ärhäkästi sihisten. Tuoksussa runsaasti kahvia. Maussakin kahvi hallitsee tosi vahvasti. Kuin olisi kaadettu kupillinen espressoa oluen joukkoon ☕️ Tämä nyt on kyllä pienoinen pettymys..

Post author: ZekeWolf
ZekeWolf
@ Alko Verkkokauppa
28 days ago
Pinterial Stout Please, Finland
3.7
Still good. Cellar stash clean up 🍻 Imperial Stout with cold brew coffee from Tinto Roastery, Vaasa. Roasted malts and some sweet tar tones with cold brew coffee. Chocolate tones arises after a while. Late warmth down the pipes with roasted coffee bean bitterness lingering at background. Keeps the promises on the label.

Post author: Niko T
Niko T
1 month ago
2.9

Post author: Noora
Noora
1 month ago
3.7

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Alko Prisma Joensuu
2 months ago
Pinterial Stout Please, Finland
3.5
Peli-iltaa kaverin kanssa pitkästä aikaa. Tyhjennetään samalla jääkaapista vanhempia tuotteita. ULKOASULTAAN olut on mustaa ja siihen nousee beige vaahto. TUOKSU on paahteinen ja kylmäkahvinen. MAKU on paahteinen, kitkerän kylmäkahvinen, lakritsinen. Jännä makeus nousee läpi, mutta alkoholi ei maistu läpi. SUUTUNTUMA on melko täyteläinen ja pehmeä. Vähän kitkerä kahvi imperial stout, mutta toimii seurustelujuomana.

Post author: Kalmar
Kalmar
@ Alko Puuvilla
2 months ago
Pinterial Stout Please, Finland
3.0
No voi pettymys! Odotin täyteläistä nestemäistä mämmiä. Tummaa ja suklaisen paahteisesta. Voltit tässä ei maistu, mutta ollakseen stout- omaan makuun aivan liian hapan… joku voi olla eri mieltä, mutta tämä on yhden pienen oman elämänsä olutharrastajan mielipide…

Post author: Tenu-Töny
Tenu-Töny
@ Alko Verkkokauppa
2 months ago
3.4

Post author: Pohjalaane
Pohjalaane
2 months ago
4.0

Post author: J.Tirckoin
J.Tirckoin
@ Alko Prisma Joensuu
2 months ago
Pinterial Stout Please, Finland
2.5
Tämä valikoitui jouluolueksi jo muutama viikko sitten. Väri syvän musta. Vaahto vähäinen. Tuoksu miedon kahvinen. Maku happaman kahvinen, sourimainen. Imperial stoutiksi todella kuiva, huulilla tuntuu kuitenkin pientä tahmeutta. Suklaisuutta aavistus. Alkoholi ei juurikaan maistu. Väistämättä tulee mieleen, että olut on joko pilaantunut tai laitettu väärään genreen. (Muokkaamaton "luomukuva". Tamron 35mm, f2.2 🙂)