Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Reef 5.3%, Naïlo Brewing Co., Finland
33 ratings
3.3
Reef
5.3% Pale Lager
Ddh lager (gluten free) with Ariana and Rakau hops.
Hops: Ariana, Rakau
Gluten free

Reviews

Post author: A-LuokanLihaa
A-LuokanLihaa
10 days ago
3.3

Post author: Lauri
Lauri
@ K-Citymarket Kolmisoppi
2 months ago
Reef, Finland
3.5
Rusehtavan ja hailakan keltaista ja sameahkoa. Runsas ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu makeahkon ja kevyen trooppisen hedelmäinen, kirpakan ja runsahkon sitruksinen sekä kepeän maltainen. Maku makean ja runsahkon trooppisen hedelmäinen (persikkaa, aprikoosia, ananasta), kirpakan ja kitkerähkön sitruksinen, hieman kuminen(?) ja ruohoinen, kepeän ja makeahkon maltainen sekä maltillisen humalaisen katkera. Ihan hyvät ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on keskitäyteläinen ja hiilihappoinen. Ei tämä nyt edelleenkään isoja hurraa-huutoja aiheuta, mutta mielestäni hieman viime kertaa miellyttävämpi ja maukkaampi kokemus.

Post author: Musamiehenoluet
Musamiehenoluet
@ K-Citymarket Kolmisoppi
3 months ago
Reef, Finland
2.6
Kuohui aivan valtavasti, kun avasin. Oliko liikaa hapotettu vai jälkikäymistä vai jopa joku epäpuhdasmikrobi? En selkeää virhemakua kyllä löytänyt, mutta vähän tuommoinen marjainen vivahde maussa oli.

Post author: käpy
käpy
3 months ago
3.4

Post author: Mats Riska
Mats Riska
3 months ago
3.1

Post author: Hazahko
Hazahko
3 months ago
3.6

Post author: Riku K
Riku K
@ Naïlo Brewing Co.
4 months ago
2.7

Post author: n1nni
n1nni
5 months ago
3.1

Post author: Lauri
Lauri
@ K-Citymarket Kolmisoppi
5 months ago
Reef, Finland
3.4
Kellertävän rusehtavaa ja sameahkoa. Hyvin runsas ja isohkokuplainen vaahto. Tuoksu makeahkon ja hieman tunkkaisen trooppisen hedelmäinen (aprikoosia, ananasta) ja kirpakan sitruksinen. Maku makeahkon ja hieman tunkkaisen trooppisen hedelmäinen (ananasta, aprikoosia, mangoa), kirpakan ja kitkerähkön sitruksinen, vihreän lehtinen, kepeän maltainen ja viljainen sekä maltillisen humalaisen katkera. Ihan hyvät ja tasapainoiset, mutta hieman tunkkaiset ja yksioikoiset maut. Suutuntuma on keskitäyteläinen ja hiilihappoinen. Runsahkon ja melko tunkkaisen hedelmäinen sekä hieman lattean ja yksioikoisen makumaailman omaava lager. Ei täysin onnistunut, muttei täysi hutikaan.

Post author: PasiO
PasiO
6 months ago
3.2