Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Head2Head Final Round: Mortal Blow 10.0%, CoolHead Brew, Finland
33 notes
3.7
Head2Head Final Round: Mortal Blow
10.0% New England Triple IPA
Introducing our grand finale to the series: Hazy Triple IPA! Brewed in collaboration with Fuerst Wiacek from Berlin, Germany, this beer is a journey to indulgement. The lavish addition of oats and wheat form a luxuriously smooth foun- dation, setting the stage for the 3-hop combination of Citra, Idaho7 and HBC-638 to do their magic.

Avis

Post author: Lauruus
Lauruus
@ Coolhead Brew Taproom
4 months ago
4.0

Post author: Syyläjuuri
Syyläjuuri
@ City Hospoda
4 months ago
3.4
Todella erilainen tipa, mihin on tottunut! Tuoksussa ei juuri mitään. Maussa maltaista makeutta ja Digestive-keksiä, eli todella erilainen, mihin on tottunut. Enemmän kuivahedelmäinen, kuin tuoretta hedelmää.

Post author: Sammy
Sammy
4 months ago
3.8
Erittäin mainio. 10 prossaa ei kyllä maistu tässä. Nam

Post author: Olli R
Olli R
6 months ago
3.9

Post author: jari
jari
@ Oluthuone Leskinen
7 months ago
3.5

Post author: Lasis
Lasis
@ Hoptimaal
7 months ago
Head2Head Final Round: Mortal Blow, Finland
4.0
Todella samea keltainen, missä killuu mujua. Kuohkea valkea vaahto. Tuoksu appelsiinia. Maku pehmeä, raikas appelsiininen, viljainen, ananaksinen ja humalainen. Ruma mutta kaunis. Miellyttävä olut.

Post author: grzgrz
grzgrz
8 months ago
2.8

Post author: Tuukka P
Tuukka P
@ Coolhead Brew Taproom
8 months ago
Head2Head Final Round: Mortal Blow, Finland
4.2
Coolheadin yhteistyöolutsarja päättyy kymmenenteen kollaboraatioonss, eli Hazy Triple IPAa Fuerst Wiacekin kanssa, kyseessä siis Head2Head: Final Round: Mortal Round, humalina Citra, Idaho7 ja HBC-638. Todella syvän sumea ja tumman kellertävä olut, jolla tuoksussa liitsiä, appelsiinimarmeladia ja yrttiä. Maku hitusen makea, suutuntuma pehmeä ja hieman tahmea, runko täyteläinen. Ketju päättyy (lähes) napakymppiin kuten sopiikin 10. oluelle tässä mielenkiintoisessa kollaboraatiosarjassa. Hedelmäinen, täyteläinen, alkoholi aivan minimaalisesti esillä kovasta lukemasta huolimatta, tuore ja kuohkea. Hieman ehkä harmittaa, että tuli pantattua nautiskelua (tölkitetty 31.8.2023) kovien volttien takia, koska olisikohan ollut esim. kuukausi sitten vielä tajunnanräjäyttävämpi kokemus.

Post author: Robert G
Robert G
8 months ago
Head2Head Final Round: Mortal Blow, Finland
4.3

Post author: Villetpni
Villetpni
@ Bar 5/5
8 months ago
Head2Head Final Round: Mortal Blow, Finland
3.7
Se olis viimeisen roundin aika. Nyrkki viuhuu ja kiertopotkut suhisee ilmassa ja viimeinen taisto on tosi asia! Huomaan että tässä ukemien ja hyppypotkujen lomassa alkaa poskille nousta hienoinen puna. Välillä sitä ottaa osumaa, pyyhkäisee nenää ja sylkee verta lattialle. Taistelen tietysti alasti, ettei vastustaja pääse tarraamaan vaatteistani.