Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Nollatoleranssi 5.5%, Runqarage Brewing, Finland
34 ratings
3.4
Nollatoleranssi
5.5% New England IPA / Hazy IPA
IBU: 12
Hops: Amarillo, Chinook, Citra

Reviews

Post author: Anssi V
Anssi V
8 days ago
3.5

Post author: Sharger
Sharger
@ K-Citymarket Hämeenlinna Hämeensaari
9 days ago
Nollatoleranssi, Finland
3.6
Itselle täysin tuntematon panimo mutta maistetaan. Hyvä sitruksinen ja hedelmäinen neipa,tosin tässä tölkissä ikä alkaa hieman vaikuttamaan mutta erittäin positiivinen fiilis tästä kyllä jäi.

Post author: Tukiopetuslapsi
Tukiopetuslapsi
@ Leili Pub Iso Omena
28 days ago
3.8

Post author: Riku K
Riku K
@ K-Supermarket Ratina
2 months ago
Nollatoleranssi, Finland
3.3
Uusi panimo meikäläiselle. Maistetaan pois. Vaahtoa hirmusti. Paksua ja pysyvää vaahtoa siis. Väri on tumman keltainen ja aika kivan samea. Tuoksu on havu ja greippi voittoinen. Lasista aukeaa enemmän. Tulee huumaavaa sitrusta mukaan. Makea oikein kirpeää sitrusta. Mangoa. Maku on mitä tuoksu sanoo. Ihan miellyttävä Sumukalja. Yllättävän pehmeä ja hyvin vähän katkeroa. Vähän liiankin helppo. Sitrusta, mangoa tosi kuivana. Kuiva ja juotava olut. Sitä greipin katkeroa ei juuri ole mitä tuoksu antoi odottaa. Havua on pehmeästi. Vähän katkera kuiva mango. Siihen päälle pehmeä greippi, sitrus ja havu. Kaikki pehmeänä. Kaikesta huolimatta maut vähän jää piippuun. Maut voisi olla paksummat. Vähän vetiseksi jää. Laatu kamaa silti. Helppo ja pehmeä. Ei tässä muuta vikaa ole kuin vähän ohut voltteihin nähden. Puumaisuutta ja puun kuorta tulee loppuun. Se vähän rokottaa raikkautta. Keskinkertainen Nepa. Sellainen miellyttävä juoda mutta mieleen ei jää. Puiseva maku vähän rokottaa pisteitä. Kyllä mä silti toisenkin voisin juoda jos tarjotaan. Ostos listalle en laittaisi uudestaan. Kilpailu on kovaa tässä genressä.

Post author: Anssi K
Anssi K
3 months ago
3.0

Post author: Ari T
Ari T
3 months ago
4.0

Post author: sebastian78
sebastian78
3 months ago
3.3

Post author: Zaphood
Zaphood
5 months ago
3.2
Suodattamattoman omenamehun näköinen olut. Vaahto on erittäin runsas ja valkoinen. Tuoksussa on greippiä ja aavistus omenaa. Maku on hapokas, pehmeä ja pyöreä. Vaikea saada otetta. Loppumaku on pitkä, pullatainamainen, loppua kohden hiivaistuva. Helppo lähestyä, mutta omaan makuun vähän ryhditön.

Post author: Riku T
Riku T
@ K-Citymarket Hämeenlinna Tiiriö
5 months ago
Nollatoleranssi, Finland
3.5
Oikein hyvä tuote

Post author: Kaentiiä
Kaentiiä
@ K-Supermarket Ratina
6 months ago
Nollatoleranssi, Finland
3.2
Erittäin raikas, aika sitrusvoittoinen neipa. Humalointi polttelee hieman kurkussa jälkeenpäin.