Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Otto 10º 3.9%, Lázeňský Pivovar Luhačovice, Czech Republic
4 ratings
Otto 10º
3.9% Czech Pilsner / Svetlý
Spodně kvašené nefiltrované pivo vyrobené v Lázeňském pivovaru Luhačovice. Otto vyniká příjemnou sladovou chutí, velmi dobrou pitelností se střední hořkostí.
IBU: 30
Unfiltered

Reviews

Post author: Känkkis93
Känkkis93
@ DrinkOnline.eu
6 months ago
Otto 10º, Czech Republic
3.5
Hieno perinteinen Tšekki pivo, paljon makua ja maltaita! Erittäin jeppis ja heittämällä jatkoon.

Post author: Grey
Grey
@ DrinkOnline.eu
7 months ago
Otto 10º, Czech Republic
4.0
OLUT: Otto 10º PANIMO: Lázeňský pivovar Luhačovice OLUTTYYPPI: Czech Pilsner MAA: Tsekki VAHVUUS (ABV): 3.9% VÄRI (EBC): Meripihkan Oranssi (28.0) KATKEROT (EBU/IBU): 30.0 TUOKSU: Jalohumaloidun vehreän rustiikkinen. Nätti. VAAHTO: Tiivis, kuohkean kermainen, puolentoista sormen mittainen. GREY’S VIEW Onpas laajenevaa tavaraa suussa. Mutta noin. Jalohumalan vehreys, se tietty maalaisromanttinen, tallimaisen ehta ja puhdas napsu tuossa on. Viljaisuus on laakean pehmeää, mutta selkeää ja puhdasta sekin. Kermaisuuden taso on melkoinen. Runko on medium miinus tasoinen, kuohkean kermainen, pienen aavistuksen kuivattava. MUUTA MAINITTAVAA: On se uskomatonta, kuinka nuo Tsekin mestarit osaa ahtaa makua näin pieniin tuotoksiin pelkällä maltaalla ja humalalla.

Post author: Sir Guru Kabu
Sir Guru Kabu
@ DrinkOnline.eu
8 months ago
Otto 10º, Czech Republic
3.3
Erittäin maukas pilsneri. Voimakkaan maltainen reippailla katkeroilla. Hyvän pilsneri voi näköjään olla näinkin mieto. Mainio janojuoma pienten värkkäillyjen ohessa.

Post author: keijoking
keijoking
@ DrinkOnline.eu
9 months ago
Otto 10º, Czech Republic
3.0
Kuohkea 3 sormen paksuinen vaahto vaalean ruskeassa sameassa, virkistävässä ja kuivaavassa oluessa. Mieto mutta yllättävän maukas olut, aromaattinen onnistunut humalointi. Humalamainen, raikas ja ruohomainen.