Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Kamala Lager 5.5%, Masis Brewery, Finland
36 notes
3.2
Kamala Lager
5.5% Pale Lager
Kamala luonto on suomalainen sarjakuva, joka sisältää mustaa huumoria ja suoraa puhetta. Tutustu osoitteessa www.kamalaluonto.com ja elukkamania.fi ja löydä oma toteemieläimesi! Masis Breweryn kanssa yhteistyössä tehty Kamala Lager on kuin suomalainen metsä: raikas ja helposti lähestyttävä.
IBU : 27
Houblon : Mosaic

Avis

Post author: Etelämäki O
Etelämäki O
17 days ago
3.5

Post author: Markku
Markku
28 days ago
4.2

Post author: Jetsone
Jetsone
1 month ago
Kamala Lager, Finland
2.9

Post author: jaskako
jaskako
1 month ago
Kamala Lager, Finland
4.5
Kullankellertävä väri ja hento, pikainen vaahto, tuoksussa sateen jälkeisen kesäillan raikkautta. Pehmeän, kevyen katkeran ensipuraisun jälkeen myös suu on kuin kesäsateen huuhtoma. Raikas kokemus kantaa loppuun saakka sopivan pirteällä humaloinnilla. Onko tässä uusi, luonteikas ystävä?

Post author: Riku K
Riku K
@ K-Citymarket Pirkkala
1 month ago
Kamala Lager, Finland
2.8
Perus vaahdot. Kohtuu pysyvät. Väri on tumman oljen keltainen ja melkein kirkas. Tuoksussa selkeä Mosse. Herukkaa, trooppisuutta, raikas, hedelmäinen. Hento puhdas mallas. Mosse maistuu kivasti. Parfyymia tuli heti. Kohtuu puhdas. Yllättävän paljon katkeroa. Just sellainen kukkainen ja parfyyminen katkero. On tässä vähän sellainen greipin kuoren valkoisen osan pistävä katkeruus. Nämä Masiksen Lagerit on hyvin samalla muotilla tehtyjä. Kaikissa tämä sama pistävä ja vähän tunkkaisempi katkeruus. Mallaspohja ei ole niin puhtaan makuinen kun toivoisi. Ei mitään ihmeellistä. Ei toisten tule ostettua. Kaikki lagerit mitä Masikselta olen maistanut niin on vähän tällaisia samanlaisia. Saisi olla puhtaampia maultaan. Ei tämä nyt huono ole muttei mikään huippu lagerikaan. Sitrusta ja herukkaa eniten maussa. Kyllä tämän nyt silti juo.

Post author: Harza
Harza
1 month ago
2.0

Post author: Porterhouse
Porterhouse
@ Albertin Kellari
2 months ago
3.0

Post author: Heinonen T
Heinonen T
2 months ago
3.0

Post author: Carkkisi
Carkkisi
2 months ago
3.5

Post author: Kimiwyb
Kimiwyb
2 months ago
2.3