Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Triple Dry Hopped Triple Bone T(h)ree 10.5%, Third Moon Brewing Company, Canada
4 arviota
Triple Dry Hopped Triple Bone T(h)ree
10.5% New England Triple IPA
Triple Dry Hopped Triple Bone T(h)ree Triple dry hopping a Triple IPA is a silly idea we had to act on and our 3rd anniversary is the perfect excuse to stuff as many '3's' into this beer as we could! We took our wildly popular 10.5% ABV Triple Bone Tree and ramped up the hopping to an unthinkable level with ridiculous amounts of hand-selected Citra, Cryo Citra, Citra Incognito and Citra Spectrum. This is a new record for the most hops we've ever put into a beer! We get notes of sweet peach, tangelo and orange zest along with a silky smooth delivery.
Humalat: Citra
Suodattamaton

Arviot

Post author: Nikke
Nikke
@ Beerdome
4 months ago
Triple Dry Hopped Triple Bone T(h)ree, Canada
4.4
Lasiinkaatuu kirkkaan keltaista hieman kermaisen oloista. Noin puolentoista sormen paksuinen tiivis,pienikuplainen ja nätti vaahto. Tuoksusta: Sitrushedelmää,melonia,appelssiinin kuorta,mangoa ja syvää tuoretta sekä makeaa trooppistahedelmää. Humala öljyisyyttä,jotain lehtisyyttä ja hiukan yrttisyyttä. Hiukan maltaisuutta. Myös ananasta ja karkkista hedelmää. Mausta: Huh.. nyt on paksua ja täyteläistä tykkään. Sitrushedelmä,sitruksen ja appelssiinin kuorta. Tuoretta trooppistahedelmää, mangoa, anasta ja hiukkasen melonia. Yrttisyyttä, humala öljyisyyttä ja ruohoisaa lehtisyyttä. Maltaisuus on kyllä hiukan hukassa. Pieni katkeron ja hopburnin sekotus. Alko hiukan puskee läpitte kyllä varsinkin lämmetessä. Suutuntuma medium + Aika tuhtia soppaa kylläkin Yleistäjorinaa/viba: Todella laadukas ja monipuolinen tipa. Kyllä aina yllättää miten yhdestä lajikkeesta saadaan noin laajasti esille. Joskin hiukan tuo alkon polttelu häiritsee itseä. Hiukan näissä harmittaa kun tuo mallas uupuu kun humala määrä niin järjetön

Post author: DigiKriSSt
DigiKriSSt
@ Pien Webshop
7 months ago
Triple Dry Hopped Triple Bone T(h)ree, Canada
3.6
Suosikkipanimon ensimmäinen huti. On niin perkeleen äkäinen ja tällä kertaa väkevät prosentit maistuu, ei hyvä. Kolme kourallista eri humalalajikkeita jokaisessa tölkissä jättää hedelmäisyyden kakkoseksi eikä samettisuuskaan saa pelastettua. Ei nyt vaan osunut.

Post author: Grey
Grey
@ Beerdome
10 months ago
Triple Dry Hopped Triple Bone T(h)ree, Canada
4.2
Piti ottaa DDH NEIPA ja kuvasta vasta huomasin, että siinähän törröttää TDH NETIPA. Noooh, tekevälle sattuu 🤦🏻‍♂️ OLUT: Triple Dry Hopped Bone T(h)ree PANIMO: Third Moon Brewing Co. OLUTTYYPPI: NETIPA MAA: Kanada VAHVUUS (ABV): 10.5% VÄRI (EBC): Keltainen (9.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Moninaisen sitruksinen, hennosti hedelmäinen ja ruohoinen. Makeahkoa viljaa hyppysellinen. Lupaava. VAAHTO: Maltillinen. Puolentoista sormen mittqinen, tiivis, pienikuplainen. Nätti. GREY’S VIEW Citra, Citra Cryo, Citra Incognito & Citra Spectrum TDH NETIPA. Sellasta soppaa. Tuhtia. Tässä on paljon tavaraa. Kuivattua sitruunankuorta, ananaksenkuoria, cantaloupe lohkoja, mangoa, aavistuksen verran candy sitruunaa. Myös lavean makea viljaisuus on tuossa, moninaistaa makua hyvin ja syventää tekstuuria. Humalan rapeus on ihastuttavaa tasoa. Jälkilämpö on pehmeää ja hyvin keuhkoja sipsuttavaa. Miellyttävä. Runko on medium, eloisan pienikuplainen, rapean runsaan humaloitu, tolkun TDH:lla. Oikein hienosti toteutettu. MUUTA MAINITTAVAA: Osiensa summa ja odotukset täyttävä. Hienon runsas ja mukavasti jopa hedonistinen kokonaisuus.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Hoptimaal
10 months ago
Triple Dry Hopped Triple Bone T(h)ree, Canada
4.1
Uusi olut Pintissä. Itselle taitaa olla myös uusi panimo. Tuhti, alkoholinen, mutta maukas tipa. Hyvä ja voimakas.