Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Tortoise 6.8%, Fuerst Wiacek, Germany
9 notes
3.7
Tortoise
6.8% New England IPA / Hazy IPA
Houblon : Galaxy, Mosaic, Motueka

Avis

Post author: orson
orson
@ Malja
8 months ago
Tortoise, Germany
3.2
Interesting! Candy! So much candy in taste and in aroma. Mouthfeel is highly carbonated, sweet, unbalanced and juicy. Taste: Citrus, candy, fruits, bubblegum and grain. Aftertaste is sweet and smooth. Not for me. Too sweet and unbalanced.

Post author: Lauri
Lauri
@ Malja
8 months ago
Tortoise, Germany
4.2
Kirkkaan ja kevyen oranssisen keltaista ja sameaa. Kepoinen ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu maukkaan, makean, karkkimaisen, hieman keinotekoisen ja melko raikkaan trooppisen hedelmäinen (ananasta, sitrusta, persikkaa, mangoa, melonia, appelsiinia). Maku runsaan, karkkimaisen ja makean trooppisen hedelmäinen (rypälettä, ananasta, melonia, persikkaa, appelsiinia), kevyen vihreän ruohoinen ja dänkkisen tunkkainen, kepeän ja pehmeähkön vaalean maltainen sekä hyvin kepeän humalaisen katkera. Oikein hyvät ja tasapainoiset, mutta melko kepeät ja aavistuksen keinotekoisen oloiset maut. Suutuntuma on kepeähkö ja hiilihappoinen. Mukavasti juotava, raikkaan ja runsahkon hedelmäinen olut, jota kuitenkin vaivaa pieni keinotekoisuus ja limpparisuus. Kuitenkin oikein mukavaa ja kesäistä juotavaa.

Post author: Kinnune
Kinnune
@ Malja
8 months ago
Tortoise, Germany
4.8
Nyt on herkku. Pehmeän hedelmäinen humalointi alusta loppuun. Loistavuutta on tämä. Humalat (Mosaic, Motueka ja Galaxy) toimii tosi hyvin yhteen, Mosaic ehkä tunnistettavimmin. Hyvä runko, hyvät maut. Tässä on kyllä kaikki kohillaan, osuu ja uppoaa.

Post author: Harri S
Harri S
@ Bierhaus München
8 months ago
Tortoise, Germany
3.5

Post author: Samppe77
Samppe77
9 months ago
4.3
Täydellisen

Post author: Willy
Willy
@ Olutravintola Konttori
9 months ago
Tortoise, Germany
4.2
Loistava olut.

Post author: Joni
Joni
@ Olutravintola Konttori
9 months ago
3.9

Post author: BierWedel
BierWedel
@ Wedels gute Stube
10 months ago
4.0

Post author: Sir L
Sir L
@ Fuerst Wiacek Webshop
10 months ago
4.0
Kevyehkö. Reilusti persikkaa, ananasta ja limeä (hello motueka). Melkoinen hedelmäpommi. Katkerohumalointia saa hakemalla hakea.