Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Friskier Slabman 11.9%, Fiskarsin Panimo, Finland
72 ratings
3.5
Friskier Slabman
11.9% Barley Wine
Unlock the Fiskarsin Panimo sticker by rating any beer from the brewery in the Pint Please app!
Friskier Slabman is a collaboration with the British brewery Marble. We ended up brewing a robust Barley Wine, which gets its twist from 50 birch whisks infused into the mash water as well as birch sap. A dark, sweet tone is brought by muscovado sugar and as hops we selected Citra, Centennial and Galaxy. The birch whisks were put to good re-use later that night in the sauna!
IBU: 54

Reviews

Post author: Kimmo M
Kimmo M
@ Craft Beer Helsinki 2024
13 days ago
Friskier Slabman, Finland
3.8

Post author: Edible
Edible
2 months ago
Friskier Slabman, Finland
3.5
Maukas ja makea, herkullisen vahvan makuinen ohraviini.

Post author: Thyy
Thyy
@ Alko Verkkokauppa
3 months ago
Friskier Slabman, Finland
3.8
Olut on väriltään punertavanruskea ja vähä vaahtoinen olut. Tuoksu on kypsän hedelmäinen, koivuinen Maku on kypsän hedelmäinen, hivenen makea jälkimaussa koivua Oikein mukava ja pehmeä Barley Wine, jossa ei ole onneksi kuin hivenen makeutta mukana. Erottuu kyllä perus Barley Wine massasta! Sopii makean jälkiruan, voimakkaiden juustojen taikka nautiskelu-/seurustelujuomana.

Post author: Ihoden kaljakeisari
Ihoden kaljakeisari
@ Alko Verkkokauppa
3 months ago
Friskier Slabman, Finland
4.2
Höttöisen kermainen vaahto punaisenruskean oluen päällä. Tuoksu on runsaan maltainen. Maku on tosi makea, mutta se ei haittaa, sillä tämä on kyllä todella herkullinen olut. Runsaan maltainen pläjäys.

Post author: Pikku-Timo
Pikku-Timo
@ Alko Matkus
4 months ago
4.0
Maukkaan maltainen ja sopivan makea. Oikein hyvvää.

Post author: WilleW
WilleW
@ Alko Sokos Jyväskylä
4 months ago
Friskier Slabman, Finland
3.8
Fiskarsin ja Marblen yhteistyössä panema barley wine, johon on uutettu koivun vihtaa ja mahlaa. Kuulostaa lähtökohtaisesti villiltä ja humalointi vie vahvasti ipan suuntaan. Onhan tässä toki myös muscovadosokeria ja siirappia, joten makeaa on. Kylmänä koivu tuo raikkautta. Lämmetessä makeus ottaa enemmän valtaa mutta ipahumalointi tuo tähän paljon hyvää ja tunnenko jopa hiuksenhienon katkeron puraisun? Kyllä. Koivu kulkee mukana hennosti loppuun asti. Ei tämä silti mikään saunaolut ole mutta loppuillan valssiin aivan kelpo. Makeudesta huolimatta jollain kierolla tapaa pidän tästä hybridistä.

Post author: Wii
Wii
5 months ago
4.1

Post author: Leif C
Leif C
@ Alko Prisma Itäharju
5 months ago
3.5
Näftinsormenleveyden verran luonnonvalkoista vaahtoa samean punaruskean valoaläpipäästävän semiläpinäkyvän oluen yllä joka tuoksuu hiivaisen ruohoisan makean maltaiselle ja maistuu katkerahkon makeahkon hiivaisen maltaiselle, kolme ja puoli bojoo. PE: 14/08/2026.

Post author: Timppa
Timppa
@ Lakeuden Panimojuhlat 2024
6 months ago
4.1
Jälkkäriviini. Koivunvihdasta niin tiedä mutta muscovado vie belgi Amberien suuntaan ja keskivahva humalointi DIPA suuntaan, joskin kalia on silti Barley Wine. Tykkäsin twististä.

Post author: Jare90
Jare90
@ Lakeuden Panimojuhlat 2024
6 months ago
4.0
Makee, sokerinen tynnyrinpohja. Herkkua