Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Gelato: Arancia 5.5%, Funky Fluid, Poland
17 ratings
3.5
Gelato: Arancia
5.5% Sour / Wild Ale
Ice Cream Sour w. orange, tangerine, nectarine, peach, marshmallow & vanilla.
Malts: Flaked Oat, Flaked wheat, Pale, Wheat
Unfiltered

Reviews

Post author: Wanhis1974
Wanhis1974
2 months ago
3.4

Post author: Mosaiikki
Mosaiikki
4 months ago
4.6

Post author: Pellervo
Pellervo
8 months ago
2.8

Post author: Nakken
Nakken
8 months ago
3.7

Post author: orson
orson
@ K-Citymarket Kolmisoppi
8 months ago
Gelato: Arancia, Poland
3.8
Orange + Vanilla ice cream. Also some tartness. Quite nice. _________________ No joo kyllähän tämä tällaista tiikerijäätelöä tosiaan on. Yllätti positiivisesti. Miellyttävän mehuinen ja ryhdikäs suutuntuma. Appelsiinia, vaniljaa, makeutta ja hieman kirpsakkuutta.

Post author: Maajohtaja
Maajohtaja
@ K-Citymarket Kolmisoppi
8 months ago
Gelato: Arancia, Poland
3.5
Herkuttelu-ilta kun omenakaurapaistos menee uuniin ja Gelatoa juoman muodossa ja juustokakkua nikotiinin muodossa. Erittäin toimiva sour, joskin ehkä hieman liian makea 500ml koossa. Pienempi riittäisi jos tietenkin hinta sen mukana😬 Mukava jälkkärijuoma👍🏼

Post author: pyksy
pyksy
@ Pub Rooster Oulu
8 months ago
4.3

Post author: Kinnune
Kinnune
@ K-Citymarket Kolmisoppi
9 months ago
Gelato: Arancia, Poland
4.0
Tuoksuu tiikerijäätelölle, eli vaniljalle ja appelsiinille. Maku kyllä vastaa tuoksuun, mutta painotus enemmän appelsiiniin ja vanilja on taustalla. Happamuus jää vajaaksi, enempi voisi olla. Silti hyvää settiä Funky Fluidilta jälleen, mutta hiilihappoja jäin myös vähän kaipaamaan, ne oli nyt jääneet jonnekin.

Post author: Olunen
Olunen
@ Bar Dom
9 months ago
Gelato: Arancia, Poland
3.3

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ K-Supermarket Rantakylä
10 months ago
Gelato: Arancia, Poland
4.2
Pitäskö sitä olut ensimmäisen valmentajakoulutusjakson päätöksen kunniaksi? ULKOASULTAAN olut on sameaa sekahedelmämehunkeltaista ja siihen nousee valkoinen vaahto. TUOKSU on mahtavan hedelmäpirtelöinen tai no gelatoa pitäisi olla, mutta maitotuote kuitenkin. Mandariinia, persikkaa, nektariinia ja vaniljaa kuten ainesosaluettelossa. Kaikki aromit selkeästi esillä. MAKU ei tee suunnanmuutoksia. Edelleen puhdasta ja raikasta menoa. Todella raiskasta appelsiinia heti alkuun. Mukana myös nektariinia, persikkaa ja mandariinia sekä makeaa laktoosisuutta. Vienon makea vaniljainen ja sitruksinen jälkimaku säilyy suussa tovin. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen ja hieman pistelevän poreileva. On muuten hyvä sour ja vieläpä maitokaupasta! Todella täyteläinen makumaailma. Funky fluidin soureja pitää ehdottomasti ottaa testiin useamminkin.