Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Phantoms 6.2%, Fuerst Wiacek, Germany
9 notes
3.4
Phantoms
6.2% New England IPA / Hazy IPA
For this one we teamed up with the farm Freestyle Hops from New Zealand and trialed their concentrated lupulin products Motueka & Nelson Sauvin SubZero Hop Kief. SubZero Hop Kief adds a creamier mouthfeel and a complex juicy profile compared to T90 hops. IPA – Dry hopped with Citra, Motueka & Nelson Sauvin.

Avis

Post author: Musamiehenoluet
Musamiehenoluet
@ Hophaus Kuopio
7 months ago
Phantoms, Germany
3.1
Maku ihan miellyttävä. Jotenkin todella ohut suutuntuma. Janoon ois helppo huitaista, mutta näin nautiskelun näkökulmasta vähän häiritsee.

Post author: Ilkka N
Ilkka N
@ Hophaus Kuopio
8 months ago
3.4

Post author: Lauri
Lauri
@ Hophaus Kuopio
8 months ago
Phantoms, Germany
4.4
Kevyen rusehtavan, maitomaisen ja syvän keltaista ja sameaa. Vähäinen ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu raikkaan, runsaan ja makean trooppisen hedelmäinen (ananasta, mangoa, passionhedelmää) sekä kevyen ruohoinen ja dänkkisen tunkkainen. Miellyttävä tuoksu! Maku maukkaan, makean ja hieman limpparimaisen trooppisen hedelmäinen (ananasta, mangoa, persikkaa, appelsiinia, rypälettä), vihreän ruohoinen ja dänkkisen tunkkainen, kepeän ja pehmeähkön vaalean maltainen ja mukavan viljainen sekä hyvin maltillisen humalaisen katkera. Oikein hyvät ja tasapainoiset, vaikkakin hieman limpparimaiset maut. Suutuntuma on keskitäyteläinen ja hiilihappoinen. Maukas, runsaan hedelmäinen, miellyttävän viljainen ja erittäin mukavasti juotava olut. On hyvä!

Post author: orson
orson
@ Hophaus Kuopio
8 months ago
Phantoms, Germany
3.9
Fresh, juicy, dry, smooth and easy to drink. Little bit boring but still nice beer. ________________ Ihan miellyttävä, mutta samalla myös aika tylsä. Tosi hyviä humalia käyttäneet, mutta niiden ominaispiirteet voisivat tulla paremmin esiin. Kivan raikas, pehmeä ja mehuinen. Oikein helposti kumottavaa.

Post author: Teemu V
Teemu V
@ City Hospoda
8 months ago
3.3

Post author: Otto K
Otto K
8 months ago
3.0

Post author: Mikko S
Mikko S
@ City Hospoda
8 months ago
Phantoms, Germany
2.8

Post author: Patavaltti
Patavaltti
10 months ago
4.0

Post author: Simeoni
Simeoni
11 months ago
Phantoms, Germany
3.8
Alle kaksi viikkoa tölkityksestä, ja tuoreuden kyllä huomaa selvästi. Mukavan paksu suutuntuma, humalointi melko maltillinen.