Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Boris The Crusher Grand Reserve 9.4%, Hoppin' Frog Brewery, United States
16 notes
3.8
Boris The Crusher Grand Reserve
9.4% Imperial Stout

Avis

Post author: Mat Att
Mat Att
2 years ago
4.0

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
Boris The Crusher Grand Reserve, United States
4.0
Peli-iltaa, rallia ja olutta. Hoppin' Frog ei yleensä petä. ULKOASULTAAN olut on mustaa ja siihen nousee beige vaahto. TUOKSU on paahteinen, kahvinen ja hieman suklainen. MAKU on pehmeän paahteinen, kylmäkahvinen, tumma suklainen ja tamminen. SUUTUNTUMA on melko täyteläinen ja pehmeä. Pehmeä, täyteläinen ja laadukas. Miellyttävä, mutta hieman yllätyksetön.

Post author: Harala
Harala
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Boris The Crusher Grand Reserve, United States
4.5
Lainaus Reserven arvostelusta: Perus B.O.R.I.S:iin vertaillessa (vahva paahteisuus, kahvi ja tumma suklaa) makuun on tullut vivahteita lakritsasta ja salmiakista. Maku on myös pyöristynyt pehmeämmäksi. Pisteisiin on jätettävä varaa ylöspäin, koska palaan asiaan myöhemmin Grand Reserven kanssa. No niin, arvostelussa Grand Reserve ja en kyllä pysty sanomaan enempää Reserveen verrattuna. Nämä pitäisi maistella "vierekkäin". Hienoja oluita kaikki BORIS:it välipisteillä tai ilman.

Post author: muikku3
muikku3
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Boris The Crusher Grand Reserve, United States
4.2
Lasiin astelee Boris Grand Reservé.🍺 Hoppin` Frog:ing ImpStoutit on aina maistunut toivottavasti tää ei tee poikkeusta.😋 Sieraimille tummempaa suklaata,paahteisempaa mallasta ja kevyttä ruukiisuutta. Onpas mukavan harmoninen ja jämäkän tasapainoinen maku.😁Tumma suklaisuus (hivenen kitkerähkö) ja voimakas kahvisuus lähtevät viemään tätä junan lailla etiä päin.Kevyt vaniljaisuus/kahvi kermaisuus ja rukiisuuskin matkaavat jossain matkavaunussa mukana etiäpäin.Hienosti toimii tässä Kahvi,paahteinen maltaisuus ja suklaa yhteen.😘 Hyvät ja selvät sävelet,mutta kaikki on harmonisen hienosti paketoitu samaan pakettiin.😎👌 (Yksinkertaisen hieno ja toimiva Ööli.🍺👊🏻)

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Boxbeers.com
5 years ago
Boris The Crusher Grand Reserve, United States
4.3
Ei päiväystä. Ihana noin parin sormen kuohkea ja tiivis tummemman ruskea vaahto muodostuu pinnalle. Olut on täysin mustaa. Tuoksusta löytyy kaikkea tummaa. Paljon paahteista ja tumman maltaista kevyen limppuista leipää sekä kevyemmin tummaa makeaa siirappia. Kepeää yrttiä ja havua. Tummaa suklaata ja liköörisyyttä. Kahvia. Kevyt hapan marjaisuus. Kevyttä maitosuklaata ja suklaakakkua taaempana. Maku on tuoksun tapaan hyvin tumma. Tuhti makumaailma. Alkuun tarjoaa runsasta kuivaa paahteisuutta ja nokisuutta (+hieman savua) sekä palanutta tumman leivän ja suklaakakun reunaa. Kepeää tummaa siirappia ja yrttisyyttä sekä limppuisuutta. Kevyttä liköörisyyttä ja lakritsaa. Tummaa paahteista mallasta ja tummaa leipää. Sitten alun jälkeen tummahkoa suklaata, kuivaa kaakaota, kevyttä kahvia ja hieman polttavaa chiliä??. Kevyttä marjaisuutta, maitosuklaata ja kepeän metsäistä havuisuutta. Loppuun vielä suklaakakkua ja tumman leipäistä mallasta. Katkeroa on kepeästi. Jälkimaku on paahteinen, kevyen marjainen, tummemman maitosuklainen. Suutuntuma on kevyen hiilihappoinen keskitäyteläisellä pehmeällä rungolla. ---------- Todella laadukas olut. Tuoksu tarjosi portermaisia sävyjä paljon sekä myös maun alkupuoli. Stoutmaiset sävyt ottaa osuutta sitten lämpimämpänä. Maku on alkuun todella haastava ja pehmenee sitten. Just hyvä. On kyl erittäin hyvää imperial stoutia 9,4%:iin.

Post author: Jukka
Jukka
6 years ago
3.0

Post author: blackmuppet
blackmuppet
6 years ago
5.0

Post author: Lauri A
Lauri A
6 years ago
4.0

Post author: T-ulo
T-ulo
6 years ago
4.5

Post author: Juha O
Juha O
6 years ago
4.0