Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Game Of Arms 8.2%, Amager Bryghus, Denmark
45 ratings
3.7
Game Of Arms
8.2% Imperial Porter

Reviews

Post author: Bonne1978
Bonne1978
1 year ago
3.8

Post author: Fahlsten
Fahlsten
4 years ago
3.0
Best before date was two years ago. The aging hasn't done much. It's a good ordinary stout. No more, no less.

Post author: Gnidde
Gnidde
4 years ago
4.0

Post author: Petri H
Petri H
@ Pub Rooster Oulu
5 years ago
3.5

Post author: pepsii
pepsii
@ Pub Rooster Oulu
5 years ago
Game Of Arms, Denmark
3.7
Hanasta tumman ruskeaa imperial porteria. Tuoksussa paljon paahdettua, lakritsia ja salmiakkia. Suutuntuma kermainen, pehmeän hapokas ja keskitäyteläinen. Maku on tosi paahteinen, lakritsi ja salmiakki tosiaan maistuu paljon. Anista ja tuhkaa mukana. Sopivan tuhti ja tosiaan lakritsainen.

Post author: Gybbis
Gybbis
@ Pub Rooster Oulu
5 years ago
3.8
Lakritsia ja hyvöä portteria.

Post author: pyksy
pyksy
@ Pub Rooster Oulu
5 years ago
4.2

Post author: Juho K
Juho K
@ WTF Bar & Kitchen
5 years ago
Game Of Arms, Denmark
4.2
Kaatuu lasiin täysin mustana, ohuen valkoisen vaahdon kera. Tuoksuu salmiakilta, lakritsilta ja öljyiseltä. Maku on todella voimakkaan salmiakkinen ja lakritsinen, makea, todella paahteisen maltainen, kevyen humalainen - helposti juotava. Jälkimaussa kitkeryyttä, makeutta, salmiakkia, lakritsia, kevyttä sitruunaisuutta, suolaa, kitkeryyttä ja kuivuutta. Jakaa varmasti mielipiteet, salmiakkinen olut on jees!

Post author: Mise
Mise
@ Pub Rooster Oulu
5 years ago
4.0
Vahva käsi!

Post author: Juovo
Juovo
@ Pub Rooster Oulu
5 years ago
Game Of Arms, Denmark
3.5
Hanasta @ Rooster. Lakuportteri eli kai tältä odottaa kunnon lakupommia. Kaatuu hanasta hyvin kylmänä, aivan sysimusta olut joka valonkin edessä hyvin hakien päästää edes sivalluksen valoa lävitseen. Vaahto on hyvin samettisen pehmyt, lasin ja oluen rajaan tyyntyvä kaari, joka tarttuu laskeutuessaan pieninä läikkinä semi hyvin lasiin. Tuoksu on todellakin kyllä lakritsinen; remmiä ja lakritsijuurta, hiilistä paahteisuutta ja kuivaa maanläheistä palanutta viljaa, suolaisuutta, tummaa suklaisuutta, vahvaa maltaisuutta, ruskeaa sokeria, siirappisuutta ja mäntyistä vahvaa tervaa. Maku työntää reilulle lakritsille, joka kevyesti jopa liukenee suuhun. Mukavaa suklaista pehmeyttä, kovuutta maltaisuudesta ja hiilisestä, mineraalisesta puumaisuudesta. Karamellisyyttä, siirappisuutta, mäntyistä raikasta pihkaisuutta, aavistus hedelmäistä keveyttä, kovaa mausteisuutta ja aniksista sitruksisuuttakin. Jälkimaku lakritsinen, kahvinen ja paahteinen. Suutuntuma keskitäyteläinen, keskihapokas, tahmea ja kermaiseen viipyvä. Onhan tässä nimenomaan lakritsia, mutta ehkä sitä alkaa olla jo vähän liiaksikin. Laku meinaa peittää muita taakseen, mutta tässäkin vahva runko pelastaa lähtöhinnan nousun.