Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Blueblueferrariferrari 8.0%, The Veil Brewing Co., United States
10 ratings
3.6
Blueblueferrariferrari
8.0% Imperial IPA / Double IPA
DDH (double dry-hopped) hopped Double IPA that pairs the best Amarillo and Galaxy hops on top of a bed of the finest American Barley and oats. The Amarillo takes the series in a slightly more citrus direction featuring flavors of non-acidic orange juice, some melon, and white grapefruit. This blends well with the intense tropical and stone fruit background provided by the Galaxy.
Hops: Amarillo, Galaxy

Reviews

Post author: Simpuli
Simpuli
@ Pien Webshop
7 months ago
Blueblueferrariferrari, United States
4.2

Post author: Oosting
Oosting
8 months ago
4.0

Post author: Leif C
Leif C
@ Pien Webshop
8 months ago
3.5
Sormenleveydenverran vaaleaa vaahtoa samean oranssinkeltaisen hieman valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu makean ylikypsän hedelmäisen mehuisalle ja maistuu rapsakan greippisen havuisan pajuisen lämmittävän mehuisalle, kolme ja kolmevarttia alaspäin. PE: ei ol. Tölkitetty: 04/03/23.

Post author: Jocceri
Jocceri
@ Pien Webshop
8 months ago
Blueblueferrariferrari, United States
4.1
Veilin toinen Ferrari testiin 🏎️ Hieman erilainen DIPA. Amarillo ja Galaxy toimittelee. Raikas ja kuiva sekä tykkään mausta. Katkerotkin kutittelee lopussa mutta ensin hedelmiä runsaasti 💪 Vihreä oli kyllä parempi.

Post author: Jussi Koo
Jussi Koo
@ Hoptimaal
11 months ago
Blueblueferrariferrari, United States
3.4
Mies, kirja, olut ja hiljaisuus yhdistelmä saavat päässä soimaan erään klassikko iskelmän: "Soita ovikelloo, soita puhelinta rääy vastajaan Tee pommiuhkaus mä en oo paikalla". Paskasta kuvasta on taas oma haittansa, kuvassa ei näy oluen värimaailman laajuus, kauniita keltaisen eri sävyjä tarjolla. Tuoksussa on appelsiinia ja makeutta, toisaalta juuri vedin sikarin, että arvioon ei kannata ihan luottaa. Vaahto on reilun sormen paksuinen ja jää kauniiksi laataksi kellumaan. Täytyy sanoa, että nyt on jälleen katkeroisuus ja kuivuus kerrointa omaan makuun, ehkä vähän liikaa. Taustalla lymyää kauramaista pehmeyttä, kera hedelmäisyyden. Jännästi olen löytävinäni verigreippimäisyyttä, se toimii itselläni aina. Lämmetessä mukaan löytää tiensä myös appelsiini ja piristävä sitrus. Vähän tää Ferrari jää lähdössä sutimaan, omaan makuun suht massaan mahtuva ja katoava dipa. Fiiliksestä ja hiljaisuudesta pisteitä. Paitsi, että vi##u, tänne rauhallisimpaankin niemen notkelmaan arviota kirjottaessa löysi jäätelöauto, voi prkl, setä joisi nyt mehua rauhassa jos sopii..

Post author: RMS
RMS
@ Pien Webshop
11 months ago
4.0

Post author: Leif C
Leif C
@ Pien Webshop
11 months ago
3.5
Parinsormenleveydenverran vaaleaa vaahtoa sumean oranssinkeltaisen hieman valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu makean hedelmäisen mandariinisen ylikypsän mehuisalle ja maistuu kuivan mehuisen rapsakan pajuisen greippisen pihkaisen mentholisen lupsakalta, silleen kolme ja kolmevarttia alaspäin. PE: ei ol. Tölkitetty: 04/03/23.

Post author: nietsrd
nietsrd
@ Budapest Beer Week 2023
1 year ago
Blueblueferrariferrari, United States
3.8

Post author: Grey
Grey
@ Ales & Brews
1 year ago
Blueblueferrariferrari, United States
3.4
OLUT: blueblueferrariferrari PANIMO: The Veil Brewing Co. OLUTTYYPPI: NEDIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 8.0% VÄRI (EBC): Appelsiinimehunkeltainen (15.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Makean hedelmäinen, appelsiinia, makeaa persikkaa, runsaasti kauraa. Tuhti. VAAHTO: Kahden sormen mittainen, vetäytyy kermaisella hännällä. GREY’S VIEW Amarillo & Galaxy DDH NEDIPA. Hieman on erikoinen pakkaus nyt maussa. Maku antaa verigreippiä, sokeriruokoa, sitruksia ja nykäyksen verran kauramallasta. Tämän pitää antaa lämmetä kyllä helkutillisesti. Runko on kauran sävyttämä, samean napakka, paikoitellen hapan ja melko vaativa. MUUTA MAINITTAVAA: Viimeisimmästä Veil oluesta on aikaa ja syykin siihen on hyvin selkeä. CANNED 4/2023 TASTED 6/2023

Post author: Noël Mammaire
Noël Mammaire
@ Budapest Beer Week 2023
1 year ago
Blueblueferrariferrari, United States
4.3
Excellente Dipa, fallait attendre le deuxième jour pour que The Veil sorte l'artillerie.