Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Hello From O.B. 8.0%, Vitamin Sea Brewing, United States
7 arviota
3.6
Hello From O.B.
8.0% New England DIPA / Hazy Imperial IPA

Arviot

Post author: Jorgeboy
Jorgeboy
1 month ago
4.0

Post author: Simeoni
Simeoni
10 months ago
Hello From O.B., United States
3.7

Post author: Leif C
Leif C
@ Pien Webshop
10 months ago
4.0
Osa Pienthuasist Care Pakage 1/6:tta. Näftinsormenleveydenverran vaaleaa vaahtoa samean oranssinkeltaisen hieman valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu makean hedelmäisen mandariinisen appelsiinisen vesimelonisen mehuisalle ja maistuu mehuisan rapsahtavan pajuisen greippisen greipinkuorisen hedelmäisen rempseältä, neljä bojoa. PE: ei ol, tölkitetty: BRING ME BACK 02/16/23.

Post author: Olutmasteri
Olutmasteri
10 months ago
3.4

Post author: RMS
RMS
@ Pien Webshop
10 months ago
3.9

Post author: Jocceri
Jocceri
@ Pien Webshop
11 months ago
Hello From O.B., United States
4.4
Seuraava jenkki testiin ja Vitamin Sea Brewingin DIPA 👌 Aivan jäätävän kova 😋🤌 Tässä on luonnettakin jo enemmän 💪 Pienthusiast Care Pack nro.1

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Kihøskh
11 months ago
Hello From O.B., United States
4.0
Seuraavaa olutta kehiin. ULKOASULTAAN olut on sameaa Jaffankeltaista ja siihen nousee valkoinen vaahto. TUOKSU on greippinen, mangoinen ja persikkainen. MAKU on pehmeän hedelmäinen. Greippiä, persikkaa kuorineen, hunajamelonia, nektariinia. Jälkimakuun nousevat myös ohra- ja vehnämallas mukaan. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen ja keskiasteisesti hapotettu. Laadukas jenkkihopsi. Nyt alkaa vain toistot uuvuttamaan ja ei edes tällainen laadukas DIPA tahdo enää säväyttää. Pitää varmaan alkukesä tutkailla lagerpuolen oluita🤔.