Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Little Treasures 4.5%, Vitamin Sea Brewing, United States
7 ratings
3.8
Little Treasures
4.5% New England IPA / Hazy IPA
Hops: Citra, Simcoe

Reviews

Post author: Riku K
Riku K
@ Brewklyn Craft Beer Cafe
21 days ago
Little Treasures, United States
4.4
Periaatteessa näitä Jenkkejä ei juuri kannata täältä päin ostaa. Eivät ole kovin tuoreita ja monessa ei ole edes päivämääriä. Varmasti tuoreus just yksi syy miksi Suomalaiset antaa näille huonoja pisteitä vs Jenkit. No maistetaan silti. Vaahtoa on kyllä todella tiheää ja täydellistä. Erittäin pysyvää. Kuin kermavaahtoa. Väri on hyvin tumman keltainen ja paksun samea. Tuoksu on perus raikas. Sitrus saippuaa havujen kera. Paras terä jo lähtenyt valitettavasti. Senpä takia näistä ei kannata mitään yli 10€ täällä maksaa. Ei oikein järkeä. On muuten todella jykevä runko 4.5% olueeseen. Makeutta, ylikypsää hedelmää rutkasti. Kuin tupla ipaa joisi. Moni Dipa on huonommalla rungolla. Todella pehmeä tämä on. Ylikypsää mangoa ja ananasta. Ja makeaa karkki sitruunaa ylikypsänä. Olisipa tuore tämä. Havuja löytyy myös kivasti. Rehellisesti niin onhan tämä aika kova vaikka on vuoden vanhaa. Tölkitetty 10.5.23. ehkä. Noista jenkkien luvuista ei aina ota selvää. todella pehmeän kermainen. Ei kyllä uskoisi että juo keskiolutta. Tämä voisi hyvin olla Tipa. Ainoa ero on että tämä ei lämmitä. Tuo makeus varmaan tuo tähän tuon paksun rungon. Tämmöisiä ei kukaan tee Suomessa. Pehmeä Katkero. En tiedä minkälainen tämä olis suoraan tankista mutta veikkaan että elämää suurempaa. Tässä kategoriassa nytkin ihan jäätävä olut. Joo o. Kyllä jotkut Jenkit osaa. 8€ mä tästä maksoin. Ylikypsän Dänkki tämä kyllä on. Mineraalisuutta. Tässä genressä 4.4 bojoo. Pehmeää makeaa dänkkiä mätää hedelmää. Sitä tämä on. No pisteet puhukoot puolestaan.

Post author: Popkorn
Popkorn
9 months ago
Little Treasures, United States
5.0
Noniin, sama tarina kuin edellisellä tämäkin ollut jääkaapissa noin 3 kuukautta odottamassa korkkaustaan. Hintaa tällä hazy ipalla on hulppeat 15 e. Joka on kallein olut mitä on tullut juotua. Ostettu pien shopista helsingistä. Väri/koostumus on omasta mielestä onnistunut täydellisesti kun hazyä mainostetaan. Moni saattaa luulla että annan 5☆ vain suuren hinnan vuoksi mutta ei, maku on pehmeä, makea, inusen karvas lähes huomaamaton ja kaiken kukkuraksi hedelmäinen ja potkiva. Oman elämäni aikana paras olut mitä olen juonut. Jälkimaku kestää huomattavan pitkään mikä tuntuu mahtavan pehmoiselta. En voi tätä tarpeeksi kehua, jos voisi niin tähtiä paukkuisi enemmän.

Post author: RMS
RMS
@ Pien Webshop
10 months ago
4.5

Post author: Conoseur
Conoseur
11 months ago
Little Treasures, United States
3.6
Greippiä, ananasta, pihkaa ja hiukan mineraslisuutta loppuun, hyvin raikas ja oikein hyvä ottaen huomioon suhteellisen maltilliset prosentit

Post author: Mandariini
Mandariini
1 year ago
4.2

Post author: Zurmeti
Zurmeti
1 year ago
4.3

Post author: Olutmasteri
Olutmasteri
1 year ago
4.2