Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Fuzzy Math 8.0%, District 96 Beer Factory, United States
8 notes
3.7
Fuzzy Math
8.0% New England DIPA / Hazy Imperial IPA

Avis

Post author: Mallasrotta
Mallasrotta
@ Pien Webshop
8 months ago
Fuzzy Math, United States
3.7
Trooppinen mehu herkku. Hyvää oli siitäkin huolimatta, että taitaa tölkki olla jo aika vanhus.

Post author: Makku
Makku
9 months ago
3.9

Post author: Antti Haring
Antti Haring
@ Pien Shop & Bar
10 months ago
Fuzzy Math, United States
4.0
Hapanta greippiä, sitrushedelmien kuorta ja mangoa. Samea, ohut pitsinen vaahto. Prosentit hyvin piilossa, oikein juotava kokonaisuus.

Post author: RMS
RMS
@ Pien Webshop
11 months ago
4.4

Post author: Jussi Koo
Jussi Koo
@ Hoptimaal
11 months ago
Fuzzy Math, United States
4.0
Tiedättekö, se on loma nyt! Saunassa viiden meksikolaisen ja yhden jenkin kanssa. Älkää olko huolissanne, minulla on jo viisi kaatoa. Nyt jenkin vuoro, säätänä! Suoraan brutaalisti kurkusta, ei kun siis tölkistä kii. Jestas miten pehmeä greippimäisyys ja mango lyö saunojan makuaistiin, ellen olisi pantannut kaikkia tunteitani 2008 vuoden kerppeillä niin saattaisin nyt tuntea liikutusta. Siis tää pehmeys hivelee makuaistia. Mukana hetken kuluttua myös ananasta ja sitrusta. Kevyt katkeroisuus saattelee hedelmäisyyttä. Jälkimaussa nautinnollinen sitruunaisuus, kirpeys ja greippimäisyys. Kaiken pitäisi olla täydellistä ja tällä hetkellä se onkin: setämies, mökki, puusauna, olutta, hyvää musaa spotifysta ja omaa aikaa. Kannattaa kokeilla! Tähän arvosteluun ei tule encoree, aplodit vain mulle ja arvostelijan suorituksella.

Post author: T-ulo
T-ulo
11 months ago
4.2

Post author: Jesse M
Jesse M
@ Pien Webshop
11 months ago
Fuzzy Math, United States
3.9
On kaikkea stna, mutta pointti on että maistuu. Kuohkeaa, ylikypsää sitrusta ja hedelmää makeasti. Ehkä ikä maistuu. 3,9/5

Post author: Leif C
Leif C
@ Pien Webshop
1 year ago
4.0
Sormenleveydenverran kellertävänvalkoista samettista vaahtoa samean oranssinkeltaisen hieman valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu makean ananaksisen mangoisen mehukkaalta ja maistuu makean hedelmäisen lempeän rapsahtavan pehmeän pajuisen greippisen mehuisalle, tykkään kolmen ja kolmenvartinverran ylöspäin. PE: ei ol, purkitettu: ei näy.