Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Hydra | Slushmallow 7.0%, Mortalis Brewing Co., United States
7 ratings
3.6
Hydra | Slushmallow
7.0% Sour / Wild Ale
This Fruited Smoothie Sour was brewed in collaboration with 450 North Brewing Company. It blends banana, strawberry, raspberry, and marshmallow together to form just one of this monster’s many heads. Keep your eyes peeled for even more flavor combinations.

Reviews

Post author: Vairus
Vairus
3 months ago
3.9

Post author: Lauri
Lauri
@ Hophaus Kuopio
3 months ago
Hydra | Slushmallow, United States
4.8
Samean, tunkkaisen ja vadelmaisen punaista ja hyvin sameaa ja sakeaa. Lähes vaahdotonta vähäisten ilmakuplien pyrkiessä hitaasti pintaa kohti. Tuoksu runsaan ja hyvin makean marjaisen (vadelmaa, mansikkaa), hedelmäisen (banaania), laktoosisen ja vaniljaisen pirtelömäinen. Maku runsaan, hyvin makean, kirpakan happaman ja karkkimaisen marjainen ja hedelmäinen (vadelmaa, mansikkaa, banaania) ja sitruksinen, makeahkon laktoosinen ja vaniljainen sekä aavistuksen viljainen ja kaurainen. Todella runsaat, makeat ja miellyttävät maut. Suutuntuma on runsas, sakean täyteläinen ja pehmeä, mutta lopulta melko kepeä ja kuivakka. Kuin marja- ja hedelmäsmoothie. Todella maukas, runsaan marjainen ja hedelmäinen, mutta oluen kanssa hyvin vähän tekemistä. Silti menisi esim. aamupalalla oikeinkin tyylikkäästi ja helposti (etenkin edellisen Whiplashin kahvi porterin kanssa)! 👌🍻

Post author: Mäkeli
Mäkeli
11 months ago
4.0

Post author: Jones
Jones
@ Pien Webshop
11 months ago
Hydra | Slushmallow, United States
4.7
Kaksi itselleni ehkä säväyttävintä pirtelöpanimoa keitelleet yhteistyössä smoothieta. Mortalis x 450 North collabo ja odotukset erittäin korkealla. Todella pehmeä, täyteläinen ja marjainen. Paksua ja maukasta smoothieta, kuten odotettavissa. Maku täynnä banaanipirtelöä, mansikkaa ja vadelmaa. Vaahtokarkin makeus tukee mukavasti marjaista runkoa.

Post author: mikeliz19
mikeliz19
@ Hophaus Kuopio
1 year ago
Hydra | Slushmallow, United States
4.2
Ei niin makea. Hyvin hyvin marjainen. Mansikkaa, vadelmaa varsinkin jälkimaussa. Sokerinen ja runsas. Banaania ja vaahtokarkkimaisuutta. Sopiva kaverin kanssa jaettavaksi. Kivan hapan ja tasapainoisempi kuin tuo aiempi Bianca Hydra. Ei kuohunut yli tämä.

Post author: howie s
howie s
1 year ago
2.6