Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Ghost in the Machine 8.5%, Parish Brewing Company, United States
22 ratings
3.6
Ghost in the Machine
8.5% Imperial IPA / Double IPA
Welcome to the future. Our collective human consciousness, or Ghost in the Machine, has gained a tolerance for hops beyond what mankind has ever known before. This double india pale ale is the necessary outcome.

Reviews

Post author: Joce K
Joce K
7 months ago
3.3

Post author: Ballgame77
Ballgame77
7 months ago
1.5

Post author: Atemp
Atemp
@ The Smokestack West Point Ms
8 months ago
4.3
Excellent dipa!!

Post author: Sergent
Sergent
8 months ago
3.8

Post author: Ginger M
Ginger M
2 years ago
4.3

Post author: Mr X
Mr X
@ Epcot
2 years ago
Ghost in the Machine, United States
4.3
Stayed in the US for another. Tropical fruit with a light hoppy bitterness. Has mango, melon, orange that is slightly dank. Has some very light piney resin. Yummy. Best so far

Post author: RRudolf
RRudolf
2 years ago
Ghost in the Machine, United States
4.3
Backlog. Todella nätti kirkkaan keltainen ja samea olut reippaalla vaahdolla. Mahtavan raikkaat aromit; paljon tuoretta trooppista hedelmää ja sitrusta. Ainakin appelsiinia, ananasta ja greippiä esillä. Keskikevyt runko, sopivasti happoa ja kevyttä mehukkuutta. Tässä on erittäin loistava juotavuus. Maussa ananasta, aprikoosia, appelsiinia ja greippiä. Vähän myös miellyttävää kevyen makeaa kauraa ja mallasta. Todella puhdas teos, ei mitää häiritsevää. Loistava balanssi ja lähes täydellinen juotavuus.

Post author: Niko O
Niko O
2 years ago
3.3
Täysin sameankeltainen olut tuottaa lasiin kaadettaessa noin parin sormen paksuisen valkean vaahdon. Tuoksu on runsaan trooppisen hedelmäinen, sitruksinen, greippinen, appelsiininen, mangoinen, meloninen ja hieman aprikoosinen ja humalainen. Runko on täyteläinen, pehmeän hiilihappoinen ja makeahko. Maussa on runsaasti sitrusta, greippiä, appelsiinia, hieman mangoa, aprikoosia, humalaa, melonia ja jälkimaussa aavistus alkoholia. Odotin tältä aika paljon, muttei aivan päässyt kyseisiin odotuksiin. Mukavan raikkaat hedelmät ja sitrus saavat alun vaikuttamaan oikein hyvältä, mutta lopussa ilmestyvä alkoholi ei todellakaan tee tälle palvelusta. Oletan ja toivon, että sattui vain huono kappale.

Post author: VeliWestside
VeliWestside
@ Parish Brewing Company
2 years ago
Ghost in the Machine, United States
4.4
Ghost in the machine has 55k UT ratings with a 4,26 average. Have also seen loads of pictures on IG so this should be a solid one. Manifested in to the bottle on 19th February. Pours juicy yellow and it's perfectly hazy. Dense head with small bubbles, such a fluffy lid and evens up super slowly. Some markings here and there. Sweet tropical fruits eminate my nostrils with pineapple, orange and mango. Citrusy, herbal and hoppy.  It's really fresh and clean. Sweet (pineapple, orange, mango) hoppy juice that is softly dry and slightly piney and herbal in the back end. Citrusy of course.  Mouthfeel is creamy and smooth. Super easy drinkability after sauna. Sometimes simplicity and straight forwardness is the thing. Only negative thing is the small bottle size with this juice.

Post author: Otso K
Otso K
@ Parish Brewing Company
2 years ago
Ghost in the Machine, United States
4.3
Erittäin samea ja mehukkaan näköinen, 19.2. pullotettu herkku. Näyttää kyllä upealta. Mahtava päästä maistamaan taas itselle uutta jenkkipanimoa, Parish Brewing Companya 😋 Herkullinen, todella kermainen kokonaisuus. Kesäheinäistä yrttisyyttä, tuoretta humalaa, sitrushedelmiä, hieman rypäleisyyttä, makeampaa karkkisuutta ja soljuvaa puhdasta nektarisuutta. Hieno tasapaino pehmeyden ja jämäkämmän katkeron välillä. Yksinkertaista, laadukasta ja niin herkullista. Kuivempi jälkimaku jättää vakuuttavan kuvan itsestään. Meinasin kirjoittaa, että syvyyttä ja monipuolisuutta kaipaisi. Ei kaipaa, tämä on näin hyvä.