Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Social Anxiety 10.0%, District 96 Beer Factory, United States
8 ratings
3.7
Social Anxiety
10.0% New England Triple IPA
Triple Dry-Hopped With Galaxy and Nelson! Big Notes Of Bubble Gum, Cotton Candy, And Frozen Vacation Drinks. This Beer Has Our Biggest D96 Snake Fruit Finish Yet....!
Hops: Galaxy, Nelson Sauvin

Reviews

Post author: RMS
RMS
@ Pien Webshop
3 months ago
4.3

Post author: T-ulo
T-ulo
4 months ago
4.1

Post author: Simeoni
Simeoni
6 months ago
Social Anxiety, United States
3.9

Post author: Olutmasteri
Olutmasteri
6 months ago
3.2

Post author: Leif C
Leif C
@ Pien Webshop
6 months ago
4.0
Parinsormenleveydenverran luonnonvaaleaa vaahtoa samean oranssinpunertavan hiukkasen valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu kepeän mehuisan makeahkon hedelmäisen lupsakalta ja maistuu kepeän rapsakan pajuisen greippisen lämmittävän alkoholisen lupsakalta, neljä bojoa. PE: ei ol, purkitettu: ei näy. Pienthuasist Care Pakage #1.

Post author: Jocceri
Jocceri
@ Pien Webshop
6 months ago
Social Anxiety, United States
4.4
Nyt on harvinaista herkkua tarjolla 🙂 Paksua on ja tosi pehmeää trooppista humalamehua 😋 Ei taita yhtään makean puolelle vaikka 10% , juotavuus huippuluokkaa koska pysyy raikkaana🤌Prossat piilossa mutta lämpöä antaa. Pienthusiast Care Pack nro.1

Post author: Tuomas S
Tuomas S
@ Kihøskh The Beer Cellar
7 months ago
Social Anxiety, United States
4.5
Yksi paksuimmista tipoista ikinä. Vähän taittuu happamqam, mutta ei katkeroa ja hedelmää paljon. Alkoholia ei huomaa.

Post author: Grey
Grey
@ Hoptimaal
7 months ago
Social Anxiety, United States
4.0
OLUT: Social Anxiety PANIMO: District 96 OLUTTYYPPI: NETIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 10.0% VÄRI (EBC): Aprikoosimehunkeltainen (17.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Parfyyminen, kuivahedelmäinen. VAAHTO: - GREY’S VIEW Galaxy & Nelson Sauvin TDH NETIPA. Siinä se on! Galaxyn ja Nelsonin balanssi. Vihdoinkin! Ja toki se Nelson on hieman kärjessä, tottakai, kun pohtii em. humaloiden profiileita. Mukavan samean vaalearypäleisen puutarhamainen maku antaa myös pientä, mutta kokoonsa nähden runsasta sitrusta. Runsasta maapohjaa säestää tosiaan vankka tropiikki ja hyvin pysyy balanssi kyllä nyt. Laakean katkerakin. Runko on medium - medium~ish, pienikuplainen ja eloisa, jopa villi, mutta ei tietenkään wild ale tyylisesti vaan - tropiikin kansantanhutanssit kohtaavat uudisasukkaiden maankäyttötaidon -mukaisesti villi. MUUTA MAINITTAVAA: Mmm. Hyvä humalabalanssi. Pohja on, voiko jopa sanoa, että District 96 tyylisen samean maltaisan rakean eloisa. Mutta oomph siitä jää uupuumaan. Se kärkitähti. Harmillisen turvallinen.