Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
High Five 5.9%, Fuerst Wiacek, Germany
15 ratings
3.5
High Five
5.9% Pale Ale - New England
This incredibly crushable pale ale is full of the flavours of ripe peach, lychee and lemongrass. It’s super drinkable and has a great body and weighty mouthfeel, especially given its low percentage.
Hops: Citra, Mosaic

Reviews

Post author: Obi-Mäc-Kenobi
Obi-Mäc-Kenobi
20 days ago
3.6

Post author: Jani "Kankero" K
Jani "Kankero" K
27 days ago
3.8

Post author: Kimmo M
Kimmo M
@ Olutravintola Konttori
1 month ago
High Five, Germany
3.7

Post author: Tuomas R
Tuomas R
@ Pien Shop & Bar
2 months ago
4.2

Post author: Kemppes
Kemppes
2 months ago
3.9

Post author: Jocceri
Jocceri
@ Olarin Panimo Kauppa & Taproom
2 months ago
High Five, Germany
3.7
Citra&Mosaic humaloitu NEPA Saksasta 💪 Väri on ainakin kohdillaan 👌 Maku vähän tasapaksu eikä tarjoile hirveästi ulottuvuuksia. Pienet katkerot löytyy lopussa. Kyllä tämä panimo aina toimittaa laadukasta tavaraa 👍

Post author: Suvi H
Suvi H
2 months ago
3.6

Post author: Riku K
Riku K
@ K-Citymarket Pirkkala
2 months ago
High Five, Germany
3.6
Tämä versio on 5 volttinen. Miellyttävän paksu ja pysyvä vaahto on ainakin. Väri on myös tyylikäs. Harmaan keltainen ja samea. Tuoksussa kirpeää sitrusta ja dänkkiä. Ne pinnassa. Ananas löytyy myös. Ehkä vähän herukan lehteä ja makeutta. Naurista ja dänkkiä juurta myös hennosti. Hennon dänkki mutta dänkki ja sitrus pääosassa. Maku just mitä tuoksu lupaa. Aika kiva. On dänkkiä joo. Joo, dänkki sitrus. Sitten hentoa greipin katkeroa. Sellaista pehmeää ja makeaa greipin katkeroa. Ananas myös esillä ja mango. Hedelmän ja puun kuorta löytyy. Lämmetessään greipin katkero voimistuu. Helppo tämä on mutta ihan ryhdikäs 5 pinnainen Sumukalja. Ihan ok makuja kuitenkin. Oikein laadukas olut. Ei tämä nyt Verdantin ja Cloudwaterin tasolle nouse missään nimessä kaupan vahvuisissa mutta aina olen tykännyt tämän panimon tuotteista kyllä. Muutama hyväkin vastaan tullut. Hyvä tasapainoinen olut. Ei valittamista. Oikein juotava ja hedelmäinen. Ihan ihan pieni makeus on. Pikkuisen enemmän kuitenkin odotin. Humalaa olisi voinut tuutata vähän ronskimmin. Aavistuksen jää vajaaksi. Eli piippuun maut niin sanotusti. Vehnä maistuu loppuun. Vähän kuitenkin yksi totinen olut. Keskitason plus kalja. Laimeaksi jää. Alku kylmänä oli parempi. Loppua kohden jotenkin latistui tämä. Ei voi mitään.

Post author: Mika
Mika
2 months ago
3.5

Post author: Anne S
Anne S
@ 5piste5 x Myrrys
2 months ago
High Five, Germany
4.7
Todella hyvää! Vahva suositus!