Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Aries 6.2%, Ten Men Brewery, Ukraine
21 arviota
3.6
Aries
6.2% New England IPA / Hazy IPA
Humalat: Citra, Galaxy, Idaho 7

Arviot

Post author: Jake64
Jake64
@ Pien Webshop
7 months ago
Aries, Ukraine
4.5
Hedelmäinen,, sitruksinen,,mäntyinen, katkeroa, todella hyvää eikä liian makeata.

Post author: Buzz Lightyear
Buzz Lightyear
@ Pien Shop & Bar
7 months ago
Aries, Ukraine
3.5
Mehumaista sitrusta Ukrainasta, arvostan ja maistuu

Post author: Sirbobbyrobson
Sirbobbyrobson
@ Pien Webshop
7 months ago
4.2

Post author: Jesse M
Jesse M
@ Pien Webshop
8 months ago
Aries, Ukraine
3.8
Saunan jälkeen olutta Ukrainasta. 🇺🇦💪 Cryo Citra, Idaho 7 ja Galaxy Humalat. Parasta Ennen 2.12.23 Huih, olipas makia ensikosketus. Sitruunaa pirskahtevasti ja hieman greippiseen suuntaan kääntyy hieman yli makeana itelle. Aivan snadisti on sitruisuus ylikypsän puolella. Mandariinia myös jotenkin todella makiaan tapaan. Varmaan omassa suussa on nyt makeusreseptorit sekaisin. Suussa tuntuu pehmeähköt hapot ja hieman kuohkeat. Mehuisahko runko. On se Neipa. Hyvä Neipa. Olut aukesi itelle enemmän ajan kanssa. 3,8/5.

Post author: RMS
RMS
@ Pien Webshop
8 months ago
4.0

Post author: Leif C
Leif C
@ Pien Webshop
8 months ago
3.5
Sormenleveydenverran vaaleaa vaahtoa samean oranssinkeltaisen valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu kepeän sitruksisen appelsiinisen lupsakalta ja maistuu kepeän rapsakan appelsiininkuorisen hedelmäisen greippisen pajuisen lepposalta, kolme ja puoli bojoo. PE: 02.12.23.

Post author: Kinnune
Kinnune
@ Hophaus Kuopio
9 months ago
Aries, Ukraine
3.9
Hyvä, hieman sitruksinen tuoksu. Makea alku, vahva runko. Kypsää hedelmää, enemmän makeaa kuin raikasta. Erittäin miedosti katkeroita, hieman hunajainen jälkimaku. Tämä hyvä.

Post author: orson
orson
@ Hophaus Kuopio
10 months ago
Aries, Ukraine
3.9

Post author: NemoTirhi
NemoTirhi
@ Hophaus Kuopio
10 months ago
3.8

Post author: Lauri
Lauri
@ Hophaus Kuopio
10 months ago
Aries, Ukraine
4.3
Hailakan ja kevyen oranssisen keltaista ja sameaa. Kepoinen ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu makean trooppisen hedelmäinen (ananasta, appelsiinia, persikkaa) ja runsaan hillomaisen marjainen. Maku makean ja runsaan trooppisen hedelmäinen (ananasta, persikkaa, aprikoosia), hieman saippuamaisen sitruksinen (etenkin greippinen) ja pihkainen, makean ja hillomaisen marjainen (mansikkaa), pehmeähkön vaalean maltainen ja viljainen sekä selkeän humalaisen katkera ja kevyen poltteinen. Hyvät ja tasapainoiset, vaikkakin melko yllättävät maut. Suutuntuma on keskitäyteläinen ja hiilihappoinen. Lopulta oikein maukas, makean puoleinen, mukavan hedelmäinen ja hillomaisen marjaisa NEIPA. Toimi oikein hyvin, vaikken kyllä tiedä mistä tuo marjaisuus oikein puskee...