Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Parlamentaarikko 6.9%, Ruosniemi Brewery, Finland
114 notes
3.2
Parlamentaarikko
6.9% Dubbel
43 EBU. 17,7 'P.
IBU : 43

Avis

Post author: Marko K
Marko K
2 years ago
3.5

Post author: Lauri
Lauri
@ Alko Wiklund Turku
4 years ago
4.0
Tummanruskeaa ja todella sameaa. Runsas isokuplainen vaahto. Tuoksu makean maltainen, luumuinen ja portviinimäinen. Maku täyteläisen maltainen, luumuinen, katkerahko, makea ja portviinimäinen. Erittäin maukas ja täyteläinen makumaailmaa. Laadukas ja maukas olut.

Post author: Ipa'napa
Ipa'napa
6 years ago
2.0
Kyllä se kuohuu liikaa. Samalla kun vaahdot tulee yli lasin vaikka kuinka maltillisesti kaataisi tai jo kun kyseisen parlamentaarikon päästä ulos ja avaa niin hyvällä arpa onnella tää herra vitu kusee vaahdot kädelle, pöydille ja lattioille! Helvetti mikä sotku ihankun joku kusipää olis käynyt tavistelemassa niitä mutta ei. Se on se kusinen poliitikon luonne. Niin panee heti miettminään mikä määrä hyviä aromemeta meni siinä vaahtona sukille. Koska ei se sitten oikeen sävättänyt eikä ollut kummoinen. Oikeesti! Helvetti sentään! En osta erikois bissejä sitä varten että voin tarjota sitä sukille ja tahmata vaahdolla joka vitun paikan. Luulin että tää nyt oli hölskyny liikaa matkalla kotiin niinkuin poliitikot muutenkin ja kokeilin uudestaan oikeen vartioiden että sillä on hyvä olla sekä lepoa kaapissa ettei pitäisi olla vaahdon siitä kiininni mutta sama saatanan vaahto virsi veivattiin. Paitsi nyt tein sen heti lavuaarin päällä ja sinnehän ne puolet oluesta kivasti viemäriin kuohusi. Vittu kun olis jotain samppakaljaa (suomalainen sanonta kuohuviinille eli kuoharille joka ei ole ihan oikeaa shampnjaa vaikka periaatteessa sama juttu kun feta juusto saa olla vaan kreikasta muuten sama tuote on salaatti juustoa). Mutta siis kunnon poliitikko vai parlamenttiukko kun lupailee insinöörien suht huvää ja tasaista laatua mutta kusee kintulle puolet mitä lupaa. Ihan ehdottomasti oli shaibaa se makukin sen vitutuksen jälkeen. Pohja noteeraus muuten niin hyviltä Rosaniemen insinööreiltä. Mutta kyllä se sotku ja puolikas tätä maullaan kai halppis laageri kuran voittaa. Tai sit ei. Ainakaan se lidlen kura paska ei ois kussu kintulle niinkuin koira. Ja eipä olisi ollut odotuksia. Tätä en enää osta. Ellei joku näytä mulle taikateppua kuohumisen estämiseksi.

Post author: Aki R
Aki R
6 years ago
2.0

Post author: Tomppa S
Tomppa S
6 years ago
4.0
Nyt on onnistunut olut Ruosnemeltä. Mieletön vaahto ja täyteläinen maku.

Post author: Honaster
Honaster
6 years ago
3.5

Post author: keijoking
keijoking
@ Alko Asevelikylä, Vaasa
6 years ago
1.5
Olut ei huonointa pojilta hieno jekku. Tosta ihan kuohuista olisko kannattanu mainita. No itte sain kuivattuu ja pestyy pikapikaa housut japaidat mut nahkojen tilannetta seurataan aika tarkkaan (nahkasohvat) kun ei oo ihan hinnat alkaen mallii et minkälaiset vaatimukset poriin lhetetään no toivottavasti ei ottaneet siipeen ja käräjiltä vältytään 🤣

Post author: Tanja
Tanja
6 years ago
2.5

Post author: Partanaama
Partanaama
@ Alko Malmi
6 years ago
4.0
Suorastaan ylivaahtova olut. Kaksi päivää jääkaapissa ollut olut vaahtosi ulos pullosta avattaessa. Maku ok ei parasta mitä Ruosniemeltä on tullut. Juotava olut toki.

Post author: Jarkko P
Jarkko P
6 years ago
2.0
En tykkää