Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Orkney Porter (Arran Bere Whisky Cask Edition) 10.5%, Swannay Brewery, Scotland
213 notes
3.9
Orkney Porter (Arran Bere Whisky Cask Edition)
10.5% Imperial Porter
Expertly aged for 12 months in an isle of Arran Bere whisky cask. 25,0 EBU. 21,4 'P.
IBU : 25

Avis

Post author: Yorma
Yorma
@ M/S Viking Grace
3 years ago
Orkney Porter (Arran Bere Whisky Cask Edition), Scotland
3.4
Meniköhän takalaittomaksi, sillä maku tuntuu loppuvan kesken, laimistuvan lopussa? Lakritsaa alkuun, samoin paahteisuutta, mutta sitten maut katoavat, eikä uusia maku-ulottuvuuksia tule. Ei huono, mutta lopulta lässy.

Post author: n1nni
n1nni
3 years ago
3.3

Post author: Leif C
Leif C
4 years ago
4.0
Tuoksuu makean viskisen paahteisen loistavalle ja maistuu viskisen lempeän makean kuivahkon lämpimän monipuolisen loistavan toimiva. Kolme ja kolmevarttia ylöspäin. PE: ei löydy.

Post author: Osmo S
Osmo S
5 years ago
Orkney Porter (Arran Bere Whisky Cask Edition), Scotland
3.7
Hyvä impporter. Täyteläinen, maukas. Vähän tuli viina läpi. Ehkä olisi pitänyt vielä kypsyttää

Post author: Viltzu
Viltzu
@ Alko Verkkokauppa
5 years ago
Orkney Porter (Arran Bere Whisky Cask Edition), Scotland
3.9
Ollut jo kaapissa aika kauan niin otetaan maistoon. PE 2/2019. Tuoksussa selkeää tummaa suklaata päällimmäisenä joka alta paljastuu espressoa, viskiä, vaniljaa, siirappia, tummaa leipää. Maku alkaa makean suklaisena, sitten vaniljainen viskisyys tulee mukaan, jonka jälkeen kahvia, kaakaota ja jopa pieni vivahdus mud cakea. Suutuntuma keskitäyteläinen, miedosti hiilihappoinen. Juotavuus hyvä, alkoholia ei huomaa mutta makeus on siinä rajalla että onko liikaa. Odotin että tynnyrin tuoma vaikutus olisi voimakkaampi mutta eihän se skottiviskeissä yleensä niin vahva olekaan kuin amerikkalaisissa. Toisaalta aika mukava siemailtava, maku säilyy vaikka vietää lasissa aikaa.

Post author: orson
orson
@ Alko Keskusta Kuopio
6 years ago
Orkney Porter (Arran Bere Whisky Cask Edition), Scotland
4.0
Tuoksussa makeutta, viskiä ja vaniljaa. Suutuntuma pehmeä, matala hiilihappoinen ja runsas. Maussa mallasta, makeutta, viskiä, mämmiä, kermaa, paahdetta ja lakritsia. Jälkimaku lämmittävä, lempeä ja sokerinen. Oikein toimiva. Viski mukavan lempeästi läsnä. Itselleni ei uppoa voimakkaan viskiset.

Post author: Mr Kasteel
Mr Kasteel
6 years ago
3.5
Tuoksu lupaa beeaata, mutta aina ei voi voittaa. Jotenkin limainen ja melko mauton lajissaan. Ei oikein irtoa mitään isompaa.

Post author: Tasty!
Tasty!
6 years ago
3.5

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Alko Verkkokauppa
6 years ago
Orkney Porter (Arran Bere Whisky Cask Edition), Scotland
4.0
Päiväystä en löydä. Sormen paksuinen kevyt beige vaahto. Hyvin tumma, hieman ruskehtava imperial porter. Tuoksu on viskinen, makean vaniljainen, makean siirappinen ja karamellinen sekä kevyen toffeinen, turpeisen savuinen ja paahteinen, makeahkon lakritsinen ja yrttinen, tummahkon makean suklainen, tamminen ja tumman leipäisen maltainen. Maku on viskinen, toffeinen ja vaniljainen, lakritsinen, makean siirappisen karamellinen, kuivahkon paahteinen ja kevyen palanut, kevyen turpeisen savuinen, makean tummahkon kuivahedelmäinen (rusinaa, viikunaa ja kevyemmin luumua), kepeän tummahkon suklainen, tamminen, yrttinen, tumman limppuisen leipäisen maltainen. Jälkimaku on kuivahko, kepeän makeahkon tumman siirappinen, hieman viskinen ja kevyen makean tumman kuivahedelmäinen. Suutuntuma on kepeän hiilihappoinen keskitäyteläisen pehmeällä rungolla. Mukava imperial porter Arran Bere viskitynnyrikypsytyksellä. Suht makea ja helppo tapaus. Tynnyrikypsytys on sopivasti esille eikä vie huomiota muilta mauilta pois. Ei tämä mikään ikimuistoinen ole eikä jää erityisemmin mieleen mut toimii sellaisenaan. 3,9.

Post author: Mursuviiksi
Mursuviiksi
6 years ago
4.5