Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Švejk Pils 4.7%, Panimo OlutMylly, Finland
25 ratings
3.2
Švejk Pils
4.7% Czech Pilsner / Svetlý
Unlock the Panimo OlutMylly sticker by rating any beer from the brewery in the Pint Please app!
Švejk on tsekkiläistyyppinen kullankeltainen täysmallasolut, joka saa tuoreen yrttisen ja ruohoisan katkeran arominsa tsekkiläisestä Saaz humalasta. Maku on tasapainoinen ja maltainen ja jälkimaku katkeran pirteä. Olut valmistetaan Olutmyllyn panimolla Forssassa. Olutta on saatavilla tällä hetkellä Tampereella Vanhasta Montusta ja Hämeenlinnassa Hotelli Emiliassa, Piparkakkutalossa ja Albertin Kellarissa. Nimensä olut on saanut Kunnon sotamies Švejkistä.
IBU: 22
Hops: Saaz

Reviews

Post author: Harza
Harza
21 days ago
3.6

Post author: Jokkeri76
Jokkeri76
@ Autokeidas Forssa
1 month ago
Švejk Pils, Finland
4.0
Saunan lämmitys olunen… Kukkaisen raikas, makean viljainen sekä maltainen on tuoksu. Ensipuraisu tuo raikkaan kukkaisen sekä makean viljaisen maun heti alkuun suuhun. Maltaisuus sekä ruohoisuus tulee esille suullisen edetessä. Loppumaussa niin makeus menee mielestäni jo hunajaisen maun puolella, mutta mukana maussa pysyy maltaisuus, ruohoisuus sekä hieman hiipuva kukkaisuuden maku. Erittäin hyvä olut. Raikas, runko kohdillaan näihin vahvuuksiin sekä ennen kaikkea maut ovat puhtaat, selkeät sekä tekevät olusesta todella nautittavan. BBE 4/24

Post author: Antti replikantti
Antti replikantti
2 months ago
1.9
Tsekki pilssiä nähnykkään, oluena muuten juotavan märkää ja terassilla menee mukavasti. Ei siis pahaa millään muotoa.

Post author: mark_lin
mark_lin
2 months ago
Švejk Pils, Finland
2.7

Post author: Petri L
Petri L
@ Kino Laika Karkkila
2 months ago
Švejk Pils, Finland
2.5
Ok juoma. Pilsin loppu kirpeys puuttuu.

Post author: veltto62
veltto62
2 months ago
3.6
😁🍺💪

Post author: KaisaH
KaisaH
2 months ago
4.0

Post author: Hoende
Hoende
3 months ago
3.0

Post author: Harala
Harala
3 months ago
Švejk Pils, Finland
2.9

Post author: Riku K
Riku K
@ K-Citymarket Pirkkala
3 months ago
Švejk Pils, Finland
3.9
Todella tyylikäs vaahto niin kuin tyyliin sopii. Väri on oljen keltainen ja utuinen. Tuli jano kun katseli väriä. Tuoksussa jalohumalaa, mineraalisuutta, puhdasta viljaisuutta, erittäin puhdasta mallasta. Nyt lupaa kyllä hyvää pilsiä. Maku on hyvä. Todella puhtaan makuinen ja pehmeä olut. Puhdasta viljaisuutta, puhdasta ja lempeää mallasta. Humala puraisee mukavasti mutta lempeän pehmeästi. On kyllä saakelin hyvin tehty Pils. Sanoisin että ihan top 3 Suomalaisia pilsejä. Siis nimenomaan perinteisiä pilsejä. Olutmylly on kyllä kova Lager panimo. Hieno puhtaan viljainen olut kyllä. Alkaa olemaan lähellä esikuviaan. Ehdoton suositus puhtaan makuisen Lager oluen ystäville. Kova suoritus kyllä. Kova bisse.