Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Monopol Ale 14%, Teplický Pivovar Monopol, Czech Republic
8 ratings
3.3
Monopol Ale 14%
6.0% American Pale Ale

Reviews

Post author: Kari N
Kari N
2 years ago
Monopol Ale 14%, Czech Republic
4.4
Mahtavuutta isossa pullossa kuin hunajaa joisi, American Pale Ale ylimaallisen hyvää lasista lasiin 😋

Post author: Esa J
Esa J
@ Beerdome.cz
2 years ago
Monopol Ale 14%, Czech Republic
2.8
Itäeuroopasta tuttu puolentoista litran leka, josta kaadeltu Iittalan Krouvi tuoppiin. Pullo oli todella pinkeä kuljetuksen jäljiltä ja päätin avata heti kun sain viilennettyä. Kaunis hazy ja kuparinen olut, kuohkea ja pitkäkestoinen valkea vaahto. Tuoksusta löytyy imelää hedelmää ja makeaa mallasta. Happoja on reiluhkosti. Suutuntuma on Hieman kevyt, mutta miellyttävän öljyinen. Mausta nousee esille ensimmäisenä metalli, sellainen aloittelevan pienpanimon ominaismaku. Onneksi myös hedelmiä ja karamellia on runsaasti. Hentoa kukkaisuutta ja vähän hiivaa taustalla. Vähän sellaista erikoista yrttisyyttä myös. Loppumaku on katkeran ruohoinen ja makean maltainen. Ei osu ihan omaan hermoon tämä. Ei enää harmita että näitä oli toimituksessa vain yksi, kahden tilatun sijaan.

Post author: Jouku69
Jouku69
@ Beerdome.cz
2 years ago
1.7
Onkohan jotenkin miun yksilö mennyt huonoksi tai sitten ei vaan yhtään omaan makuun sopiva, päiväystä vielä jäljellä...mutta.. , kitkerä ja tunkkainen maku, ei vaan viitsi tai uskalla juoda enempää, jos huonoksi mennyt...ei oluen vika..jos tätä on oikeesti...niin ei miun maun mukaista yhtään.

Post author: SimonDönder
SimonDönder
@ Beerdome.cz
2 years ago
Monopol Ale 14%, Czech Republic
3.9
Tällä on hyvä aloittaa loma 🍺 Todella fresh, hedelmäisen raikas ja maltaistakin puolta väläyttelevä tsekkiläinen apa. Todella jees ja helposti tiputeltava tuotos 🍻

Post author: muikku3
muikku3
@ Praha Czech
2 years ago
Monopol Ale 14%, Czech Republic
4.0
Nyt on maukasta (American)Pale Alea Tsekeistä 😋🍻✌️.Ei nyt heti tule mieleen mitä tähän voisi enään paljoa parantaa. BB on 14.8.22 ja antavat näille ilmeisesti 8 - 12 viikkoa aikaa,joten melkoisen tuore tapaus pitäisi olla kyseessä 🍻✌️

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Beerdome.cz
2 years ago
Monopol Ale 14%, Czech Republic
4.0
Ai että. Tšekkiläistä American Pale Alea. Puolitoista litraa aivan hemmetin hyvää, maukasta ja raikasta herkkua Monopolilta. Toisen pullon kohdalla nostin pisteet 4.0.

Post author: Boris P
Boris P
8 years ago
3.5