Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Weather Changes Moods 9.5%, Wax Wings Brewing Company, United States
4 notes
Weather Changes Moods
9.5% Imperial IPA / Double IPA
Big, smooth and incredibly juicy, this double IPA resounds with giant notes of peach and nectarine. The beautiful balance between the stone fruit and citrus provides a little blue sky in each sip.

Avis

Post author: Jiimies
Jiimies
@ Juova Hanahuone
12 days ago
Weather Changes Moods, United States
3.9
Tumma, omenamehun väri. Tuoksussa kevyttä hedelmää. Makea kärki on pehmeä. Runko hedelmäisen mehuisa appelsiinilla ryyditettynä. Pehmeän hapokas suutuntuma. Varsin toimiva tupla-IPA! Tripla olis ollut 0,2 % tukevampi. Herää kysymys että miten nämä rajataan... 🤔

Post author: RMS
RMS
@ Pien Webshop
5 months ago
4.2

Post author: Lauri
Lauri
@ Hophaus Kuopio
8 months ago
Weather Changes Moods, United States
4.4
Kellertävän oranssista ja sameaa. Kepoinen ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu makean trooppisen hedelmäinen, karkkinen, kepeän ruohoinen ja yrttinen. Maku maukkaan ja makean trooppisen hedelmäinen (ananasta, mangoa, guavaa, persikkaa), karkkinen ja marmeladinen, yrttinen ja suolakurkkuinen(?), pehmeän vaalean maltainen, melko tunkkainen ja kevyen dänkkinen sekä selkeän humalaisen katkera. Alkoholi tuntuu ja hieman maistuu taustalla. Oikein hyvät ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on täyteläinen ja pehmeä. Runsaan hedelmäinen ja täyteläinen olut. Raikkautta voisi olla napsun lisää. Muuten oikein hyvä!

Post author: orson
orson
@ Hophaus Kuopio
8 months ago
Weather Changes Moods, United States
4.2
Tosi helposti juotava TIPA. Raikas, pehmeä, makeahko, mutta makupaletti jää vähän epämääräiseksi. Hedelmäinen, ruohoa ja hieman greippiä ainakin. Parasta tässä on miten hyvin alkoholi on piilossa, pehmeys ja miten juotava tämä on.