Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Slushy XXL Sleeping Giant 5.3%, 450 North Brewing Company, United States
5 notes
3.5
Slushy XXL Sleeping Giant
5.3% Sour / Wild Ale
Sleeping Giant XXL is conditioned on Cranberry, Banana, Mango, Marshmallow & Cream Cheese.

Avis

Post author: Juha M
Juha M
@ Peders - Pisserendens Ølkælder
10 months ago
3.6

Post author: Riku K
Riku K
@ Pub Kultainen Apina
11 months ago
Slushy XXL Sleeping Giant, United States
4.8
Ei juuri vaahtoa. Väri on hempeän punainen ja erittäin paksun samea. Tuoksussa banaani, vanilja, karpalo ja sellainen vanilja vaahtokarkki. Aika paksu maku ja silkin pehmeä suutuntuma. Karpaloa, banaania, vaniljaa. Ei kovin hapan. Aavistuksen makea. Saakelin kova Sour. Ihan parhaita mitä maistanut. Törkeän hyvä. Lähellä täydellisyyttä. En oikein tiedä miten Sour voisi olla parempi.

Post author: Markku A
Markku A
1 year ago
3.3
Alkaa tuntuu nääkin kaikki vähäsen saman makusia kaikki 11 kpl kohta maistettu

Post author: Grey
Grey
@ Pien Shop & Bar
1 year ago
Slushy XXL Sleeping Giant, United States
3.3
OLUT: SLUSHY XXL Sleeping Giant PANIMO: 450 North Brewing OLUTTYYPPI: Pastry Sour MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 5.3% VÄRI (EBC): Ruusunmarjanpunainen (26.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Runsas. Juustokakkuinen ja aidon banaaninen. VAAHTO: Poreilevan suurieleistä. GREY’S VIEW Vadelma, Banaani, Mango, Vaahtokarkki & Tuorejuusto koottu Pastry Sour. Maku antaa kirpakkaa vadelmaa ja banaanisuutta. En kyllä ihan ole nyt samaa mieltä tekijöiden kanssa, että nämä raaka-aineet sopisi mauiltaan yhteen. Kieroa se siis ainakin on. Happamuus on keskitasoa jopa, mikä yllättää. Runko on kevyt. MUUTA MAINITTAVAA: Valju ja sekamelskainen. CANNED ??/?? TASTED 4/2023

Post author: Jones
Jones
@ Hoptimaal
1 year ago
Slushy XXL Sleeping Giant, United States
4.3
Paksua ja kirpsakkaa pirtelöä jälleen. Tuoksu hyvin banaaninen. Maussa karpaloa, banaania, vaahtokarkkia ja tuorejuustoa. Keksisyyttä taustalla reilusti, ehkä aavistus kookoksisuutta? Yllättävän hyvin toimii maut yhdessä.