Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Tuorlan SavuKaura 5.3%, Kuninkaantien Panimo, Finland
58 ratings
3.3
Tuorlan SavuKaura
5.3% Smoked / Rauchbier
Perinteisestä kaurapieposta kevyesti savustettuna, ohramaltaista ja parhaista humalista, on syntynyt aromikas ja tunteikas Tuorlan Savukaura.
IBU: 25
Unfiltered

Reviews

Post author: Koivu
Koivu
@ S-market Tupuri
1 month ago
Tuorlan SavuKaura, Finland
2.8
Melko vetinen, savuinen alku puraisu

Post author: Jussi15
Jussi15
1 month ago
3.2

Post author: Aleksi S
Aleksi S
@ K-Market Piikkiö
2 months ago
3.8
Lasissa punertavan-ruskea ja lähes kirkas olut. Valkoinen, hieno vaahto nousee vain vaivoin kaadettaessa ja häviääkin nopeasti ohueksi uduksi juoman tyyneen pintaan. Tuoksussa sopuisan tuntuinen savu melko makealla pohjalla. Hunajaa, tervaa, karamelliä ja ruohoisuutta taustalla. Ensikulaus sopivan runsaan savuinen. Kevyt makeus sopii hyvin savun taakse. Jälkimaku jatkuu keskipitkään nielussa. Makupaletti oikein sopiva ja aromit mukavassa balanssissa. Hyvin juotava ja sopusuhtainen savuolut.

Post author: Hege
Hege
@ Alko Verkkokauppa
2 months ago
Tuorlan SavuKaura, Finland
3.4
Kirkas, kuparisen ruskea olut. Muodosti parisormisen vaahdon. Ihan kurantti lempeän savuinen tuoksu. Suutuntuma keskitäyteläinen ja suussa pehmeästi vaahtoavan hiilihappoinen. Maistuu kevyen palvikinkkuiselta, maltaiselta sekä ruohoiselta. Savupuoli toimii ihan kivasti, mutta lopun melko voimakas ruohoisuus taasen ei. Siitä tulee hieman sellainen vaikutelma, että savuisuus on liimattu muuten ihan kelvollisen ruohoisen pilsnerin päälle. Yhteispeli ei vaan oikein kympillä meinaa pelittää. Tästäkin huolimatta on tämä silti ihan mutkatonta juotavaa ja sinällään laadukasta tekemistä. Maut ovat puhtaita, eikä virheitä ole havaittavissa. Erääseen saksalaisreferenssiin ei ylletä, mutta yritys on kyllä hyvä.

Post author: Kj
Kj
@ Prisma Itäharju
3 months ago
Tuorlan SavuKaura, Finland
2.5

Post author: Jukka N
Jukka N
@ Kupittaan keilahalli
3 months ago
4.0

Post author: Timo K
Timo K
@ Prisma Itäharju
4 months ago
Tuorlan SavuKaura, Finland
3.2
Makean savuinen kestävällä vaahdolla.

Post author: Thyy
Thyy
@ K-Citymarket Länsikeskus, Turku
4 months ago
Tuorlan SavuKaura, Finland
3.2
Olut on väriltään pähkinänruskea ja vaahtoa kertyi vajaa kolme sormellista. Tuoksu on savuinen, kinkkumakkara myös tuoksuu Maku on paahtomaltainen, mallasleipäinen, savuinen. Sopii riista, nauta, grilliruan kera taikka nautiskelujuomana.

Post author: naukkaileva
naukkaileva
@ Alko Kaarina
4 months ago
Tuorlan SavuKaura, Finland
3.2
Oman pitäjän panimolta. Kevyttä savua tuoksussa, ja hieman enemmän maussa. Ehkä itse tykkään enemmän savua tyyppisestä savuoluesta. Tässäkin sitä olisi saanut olla vielä enemmän, nyt jäi jotenkin vajaaksi. No joka tapauksessa miellyttävä olut, sellainen kaikkien savuolut. Hyvää hapokkuutta, jonka jälkeen kielen päälle paukahtaa herne. Herneestä taitaa tulla tuo pieni tunkkaisuus ja"multaisuus". Hurskaisen Niko saa olla tyytyväinen tuotteeseensa. Panimo kierroksia odotellessa..

Post author: fasteddie66
fasteddie66
@ Tuorlan Majatalo
4 months ago
2.0
Ei nyt hassumpi,savu maistuu miedosti,mikä on hyvä koska en siitä juuri välitä.Mielenkiintoinen maku muuten,mutta hiukan pliisu,ehkä joskus toisen voi ottaa.