Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Love, Pablo 5.0%, Naïlo Brewing Co., Finland
82 ratings
3.5
Love, Pablo
5.0% Grodziskie / Gose / Lichtenhainer
Passion fruit, guava, lime, coconut, a hint of coriander and a pinch of salt - all that in one refreshing, tropical gose. This brew is a special one. It was made in collaboration with our friend and a great artist Jokrates to commemorate the release of his new album, Rakkaudella, Pablo.

Reviews

Post author: MSieppi
MSieppi
@ Naïlo Brewing Co.
2 months ago
Love, Pablo, Finland
3.3
On vähän kirpeä, hapan, suolainen, tosi hedelmäinen, passionhedelmä ja kookos helpoiten tunnistettavissa. Varmaan toinen hyvä gose minkä muistan juoneeni.

Post author: Riku K
Riku K
@ Naïlo Brewing Co.
3 months ago
0.1

Post author: makorkea
makorkea
3 months ago
3.3

Post author: Järväri
Järväri
4 months ago
Love, Pablo, Finland
3.0
Aika jees! Pienellä riskillä valitsin, koska en suuremmin välitä kookoksesta. Avoimin mielin kuitenkin korkkailemaan. Tuoksu juicy ja maku myös hyvin trooppinen. Harmikseni ehkä kookos vähän turhan dominoiva itselle. Kookoksien rakastajille varmasti ehdoton 5/5. Makumaailma: Selviytyjät Suomi ja vesi juodaan kookoksista

Post author: Lauri
Lauri
@ K-Citymarket Kolmisoppi
4 months ago
Love, Pablo, Finland
3.8
Syvän ja tummahkon oranssista ja hyvin sameaa. Lähes olematon vaahto. Tuoksu runsaan, makean ja kirpakan happaman trooppisen hedelmäinen (mangoa, guavaa, passionhedelmää) ja kirpakan sitruksinen. Maku runsaan, makeahkon ja selkeän happaman trooppisen hedelmäinen (guavaa, mangoa, passionhedelmää, ananasta), kirpakan ja kitkerähkön sitruksinen, kevyen suolainen, aavistuksen viljainen ja lähes katkeraton. Kookos kaukana taustalla, mutta korianteria en kyllä löydä muuten melko voimakkaiden makujen seasta. Alkuun oikein hyvät ja runsaat maut, jotka hieman lässähtävät loppua kohden. Suutuntuma on kepeähkö, kuivakka ja vähähiilihappoinen. Oikein maukas, raikas, pirtsakan hapan ja miellyttävän trooppisen hedelmäinen sour. Vielä kun maun olisi saanut kantamaan hieman pidempään, niin olisi erinomainen.

Post author: Joukku
Joukku
@ Naïlo Brewing Co.
5 months ago
Love, Pablo, Finland
3.5
Tuoksussa oikein makeaa hedelmää maustettuna kookoksella. Makeutta on aika laila. Passion hedelmää löytyy. Kookosta jonkin verran. Happamuutta aika hintsusti. Tässäkin

Post author: ssamppa
ssamppa
7 months ago
3.0
No on hapanta, ja aprikoosia ja imelää makeutta ja hapanta huh.

Post author: samimajis
samimajis
7 months ago
3.8
Oikein hyvä gose

Post author: nietsrd
nietsrd
@ Naïlo Brewing Co.
7 months ago
Love, Pablo, Finland
3.5
10. naïlo x salama olutjoulukalenteri

Post author: Kaide
Kaide
7 months ago
3.8