Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Abstrakt AB:20 14.2%, BrewDog, Scotland
91 notes
4.0
Abstrakt AB:20
14.2% Barley Wine
Abstrakt AB:20 is our interpretation of the classic Italian tiramisu dessert. A blend of an epic English barley wine brewed with coffee, oats and milk, and a twisted complex rum cask-aged imperial stout. AB:20 has a deep and alluring nose of molasses, brandy and a spicy hit from the rum cask. On the palate are rich, decadent flavours of coffee bean, chocolate, vanilla and alcohol warmth. Full bodied and chewy with notes of caramel and biscuit, this beer gains complexity as it warms in the glass.

Avis

Post author: Tuomas S
Tuomas S
1 day ago
4.3
Meleko imelä ja petollisen oloinen liemi. Alko ei maistu käytönnössä yhtään, mutta happojakaan ei juuri ole. Kuin joisi jotain imellettyä makeaa rusinamämmiä.

Post author: Vermouth
Vermouth
@ Brewdog Tallinn
1 day ago
4.5
Russinasoppaa, sokolaadia ja höynän hyvettä.

Post author: Ville O
Ville O
@ Alko Keskusta Kuopio
1 day ago
4.3
Tuoksussa ja maussaan oikiasti rusinainen keitos! Tuoksuu myös heinältä ja siirapilta. Alkoholi käsittämättömästi piilotettu johonkin, mutta jälkimaku antaa viitteitä vahvuudesta.

Post author: Pauli H
Pauli H
6 months ago
Abstrakt AB:20, Scotland
4.6
Löytyi viinikaapista jo unohdettu AB20. Ajalta jolloin Brewdogin ”omistajana” oli ihan ok olla. Tämä pullotettu maaliskuussa 2016. Joskus vuosia sitten mietin, että hyvä portviinin vaihtoehto ja sama on tänäänkin fiilis. Maku on pyöristynyt eikä vuosien saatossa kärsinyt mitenkään. Tallia ja nahkaisuutta. Melko reilua luumua ja taustalla hitusen käyneen makuinen kahvi. En nyt tiedä olisiko tuo oluen kellarointi tointava harrastus. Hyviä nämä tuoreempanakin on olleet. Tämä tyyliin ainoita oikeasti pidempään haudottuja kun oli joskus useampi.

Post author: Arttu T
Arttu T
1 year ago
Abstrakt AB:20, Scotland
4.7
.

Post author: Tontsenteri
Tontsenteri
@ BrewDog Webshop
1 year ago
3.2
Tuoksuu yskänlääkkeelle..Maku on rusinainen,luumuinen rommisen kahvinen.Jälkimaku on todella piiiitkä..Enemmän odotin,olisiko liian kauan pullossa kypsynyt..🤔

Post author: Imusieni J
Imusieni J
1 year ago
Abstrakt AB:20, Scotland
3.0
Barley Wine , no totta totisesti. Vahvuutta on. Kyllä tämä minulle maistuu vahvalta viiniltä, happalta sellaiselta. Piste nousu yrityksestä ja vahvuudesta pitkästä jälkimaustakin.

Post author: Mikko Matias
Mikko Matias
1 year ago
3.0
Bottle 14/3/16

Post author: Valamankallio
Valamankallio
@ BrewDog Webshop
3 years ago
Abstrakt AB:20, Scotland
3.5
Bottled on 14/03/16

Post author: Aki K
Aki K
3 years ago
Abstrakt AB:20, Scotland
3.7