Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Slushy XL Ninja Mantis 5.3%, 450 North Brewing Company, United States
7 notes
3.4
Slushy XL Ninja Mantis
5.3% Sour / Wild Ale
Ninja Mantis XL is conditioned on Triple Pineapple & Yuzu.

Avis

Post author: Alexis B
Alexis B
8 months ago
3.8

Post author: Markus K
Markus K
11 months ago
3.7

Post author: Markku A
Markku A
11 months ago
2.9
Olipas ananasta

Post author: Grey
Grey
@ Pien Shop & Bar
1 year ago
Slushy XL Ninja Mantis, United States
3.2
OLUT: Slushy XL Ninja Mantis PANIMO: 450 North Brewing Co. OLUTTYYPPI: Smoothie Sour MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 5.3% VÄRI (EBC): Appelsiinimehunkeltainen (15.0) KATKEROT (EBU/IBU): TUOKSU: Appelsiini-ananas-yuzu mehujään tuoksu. Hauska 🙂 VAAHTO: - GREY’S VIEW Ananas & Yuzu koottu Smoothie Sour. Hienon värinen se kyllä on. Kannattaa tsekata livenä jos mahdollista. Ninja Mantis on tuoksunsa mukaisesti mehujään kaltainen; raikas, ananaslihainen, kirpsakka. Tämä yksilö on ilmeisesti jo ikää kanssa jonkun verran kerryttänyt itseensä, kun hieman tunkkainen tuo olemus on (tai sitten edelliset Tsekki Pils testit häilyy tuossa vielä). Mitäpä tuosta. Smoothieta se on. MUUTA MAINITTAVAA: 450:n XL tasoon nähden tässä on jo runkoa. Voisi olla XXL tasoiseksi kerrottu myös.

Post author: Jesse M
Jesse M
@ Pien Webshop
1 year ago
Slushy XL Ninja Mantis, United States
4.0
Hauska tämmöstä Souria kokeilla. Ananasta ja Yuzua. Näköjään Twitchissä Pienen Erkillä sama Sour lasissa. Kyllähän sitä ananasta löytyy ja lemonia siellä taustalla. Ehkä enemmän limeä kuiteski. Happamuus on semmoisella kepeällä levelillä. Ehkä pieni imelyys itteä häiritsee, mutta eipä muuten valittamista. Mehua. 4/5.

Post author: Jones
Jones
@ Hoptimaal
1 year ago
Slushy XL Ninja Mantis, United States
4.0
Todella mehukas, smoothiemainen ja ujosti kirpeä sour. Maussa reilusti ananasta ja sitruksista yuzua. Taustalla vaniljaisuutta ja maltaisuutta, maut hyvin tasapainossa. Mielenkiintoinen kokeilu taas.

Post author: Patavaltti
Patavaltti
1 year ago
4.0