Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Open up More 15.5%, Anchorage Brewing Company, United States
5 notes
3.8
Open up More
15.5% American Strong Ale
This is a beautiful blend of several different Double Barrel Aged Barleywines and Imperial Stouts aged in a variety of bourbon barrels for 1-1.5 years.
Vieillie en fût

Avis

Post author: Niko O
Niko O
8 months ago
Open up More, United States
5.0
Täysin musta olut tuottaa noin puolen sormen paksuisen ja hyvin nopeasti häviävän beigen vaahtokerroksen. Tuoksu on hyvin maltainen, viskinen, karamellinen, vaniljainen, karamellinen, tammitymnyrinen, hieman ylikypsän hedelmäinen, mausteinen ja aavistuksen rukiinen ja lakritsinen. Runko on täyteläinen, pehmeän hiilihappoinen ja makea. Maussa on todella runsaasti viskiä, mallasta, tummaa suklaata, vaniljaa, tammitynnyriä ja sen tuomia mausteita, ylikypsiä hedelmiä, karamellia, paahdettua sokeria, ruista, melassia ja hieman luumuja, rusinoita ja lakritsia. Aivan älytön makujen paketti! En todellakaan anna tälle kokonaisuudelle arvoistaan kertomusta, vaan suosittelen ehdottomasti kokeilemaan myös itse. Harmi, kun kaapissa ei ole toista odottamassa.

Post author: orson
orson
@ Hophaus Kuopio
10 months ago
Open up More, United States
4.6

Post author: Jesse M
Jesse M
@ Crafters
1 year ago
Open up More, United States
4.5
Crafters. Ultimate Tasting. Anchorage Brewing Company. Tasting (2) Open Up More 15,5%. Strong Ale. Blend Of Several Double Barrel Aged Barley Wines & Imperial Stouts Aged in Bourbon Barrels for 1-1,5 years. 4,5/5

Post author: Olutmasteri
Olutmasteri
1 year ago
4.3

Post author: Bigbull
Bigbull
1 year ago
3.8