Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Brainzilla 5.0%, Salama Brewing Company, Finland
236 ratings
3.3
Brainzilla
5.0% Dortmunder / Helles
Brainzilla is our Bavarian mind bender. A Salama take on the tradi- tonal German pale lager. Get hooked, all day, any day festbier.

Reviews

Post author: Joni-Markus H
Joni-Markus H
4 days ago
Brainzilla, Finland
3.4

Post author: Lauri
Lauri
@ K-Citymarket Kolmisoppi
8 days ago
Brainzilla, Finland
3.9
Viljasen ja kellertävän rusehtavaa ja täysin kirkasta. Kepoinen ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu maukkaan ja makean maltainen, kevyen viljainen, miellyttävän, kepeähkön ja makeahkon hedelmäinen sekä kevyen vihreän ruohoinen. Maku maukkaan ja makean maltainen, kepeän viljaisa, kevyen ja makeahkon hedelmäinen, runsahkon vihreän ruohoinen ja kepeän tallimainen sekä maltillisen humalaisen katkera ja rapsakka. Hyvät, tyyliinsä nähden monivivahteiset ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on keskitäyteläinen, pahvisen kuivakka ja hiilihappoinen. Maukas, monivivahteinen, miellyttävän hedelmäinen ja oikein mukavasti juotava helles, vaikka paras suutuntuma ja makujen täyteläisyys jäävätkin puuttumaan.

Post author: Riku K
Riku K
@ Salama Brewing
1 month ago
Brainzilla, Finland
2.5
Katsotaan miten Salama haltsaa perus lagerin. Tyylikäs vaahto on ainakin. Paksua ja pysyvää. Väri on vaalean kullan keltainen ja aavistuksen utuinen. Tuoksu on ihan puhdas niin kuin kuuluukin. Puhdasta mallasta, puhdasta viljaisuutta, hento hunaja, aavistuksen jalohumalaa. Lupaa ihan hyvää Hellestä. No joo, ei tämä huono ole mutta ei mikään huippukaan. Ei tämä niin puhdas ole kuin toivoisi. Mallasrunko on vähän tunkkainen. Samaten humalointi on aika pistävä ja vähän karhean tukkoinen. Kirpeyttä. Tuoksu lupasi parempaa. Korkeintaan keskinkertainen jos sitäkään. Arvosta lagerissa pehmeyttä, puhdasta mallasta, puhdasta viljaisuutta ja jalohumalan puhdasta puraisua ja hunajaa. No, tässä ei oikein ole mitään niistä. Lager on vaikea tehdä. Tässä tulee kaikki virhemaut läpi. Kovin moni panimo ei Suomessa hyvää Lageria osaa tehdä. En mä tätä oikein arvosta. Liian tunkkainen omaan makuun. Kyllä tämän juo mutta ei muuta. Ei jatkoon. Tässä on Dortmunderia varmaan vähän haettu mutta huonolla menestyksellä. Tästä lagerista puuttuu puhtaus.

Post author: Pruritus_scroti
Pruritus_scroti
@ K-Supermarket Knuutilankangas
2 months ago
3.4

Post author: Yksisarvinen
Yksisarvinen
@ Kumma Junk Bar And Lounge
2 months ago
Brainzilla, Finland
3.9
Mukavan raikas, melko maukas, ei yksioikoinen. Lopussa tulee häivähdys sitruunaa ja voimakkaammin joku tunnistamaton hedelmä tai marja, ehkä jopa tyrni.

Post author: Edible
Edible
@ Kumma Junk Bar And Lounge
2 months ago
Brainzilla, Finland
3.2
Hieman hapan tuoksu ja maku. Muistuttaa jostain marjasta/hedelmästä, jota en saa mieleeni. Suhteellisen raikas ja erittäin maukas.

Post author: Äsjii
Äsjii
3 months ago
3.5

Post author: Jiiäs
Jiiäs
@ Kuja Beer Shop & Bar
3 months ago
Brainzilla, Finland
3.4

Post author: Cold Beer
Cold Beer
3 months ago
4.0
Jääkaapin tyhjennystä,hyvää edelleen. Nytkin saunaoluena.

Post author: Levis
Levis
3 months ago
Brainzilla, Finland
4.0