Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Act of Bravery 8.5%, Folkingebrew, Netherlands
4 ratings
Act of Bravery
8.5% New England DIPA / Hazy Imperial IPA
Hops: Citra, Motueka, Nelson Sauvin

Reviews

Post author: Otso K
Otso K
@ Hops & Hopes
6 months ago
Act of Bravery, Netherlands
3.4
Ei tämäkään mikään kaunein ole, mutta kuitenkin ihan soiva peli. Sellainen lempeä ja mehukas NEDIPA. Rypäleisyyttä, sitrushedelmäisyyttä ja pihkaisuutta. Myös makeampaa vaniljaa eksyy kielen päälle. Tujumpaa dänkkisyyttä kulkee sivussa. Yleisilme on kuitenkin lämmin ja syleilevä. Ihan hyvän makuinen, joskin aika yllätyksetön olut. Vähän ponneton, eikä tunnu hirmu tuoreelta näin 2kk tölkityksestä.

Post author: ozzy
ozzy
7 months ago
3.5

Post author: Riku K
Riku K
@ Olutravintola Konttori
7 months ago
Act of Bravery, Netherlands
3.8
Nyt on hienot hana vaahdot. Väri tumman keltainen ja erittäin paksun samea. Tuoksussa on kyllä kova. Sitrusta paljon, mineraalisuutta, katkero humalaa, pieni mausteisuus. Todella paksun hedelmäinen. Päärynä. Maku on kyllä tanakka. On vahva runko. Pieni mausteisuus katkeruudessa. Yllättävän kuiva maku muuten. Valkoviinimäisyyttä, happamuutta. Sitrusta. Tuoretta on kun pieni hop burni. Perhanan tuhti runko. Paljon hedelmää. Ehkä tuo pieni mausteisuus vähän häiritsee mua. Onhan tässä makua perhana. Kaveri sanoi että kitalakeen jää kuivan valkoviinin tuntuma. Ei ihan huippu mun makuun. Pieni savuisuus.

Post author: Lasis
Lasis
@ Hoptimaal
7 months ago
Act of Bravery, Netherlands
4.0
Collaboration with Brouwerij Bravoure Samea, keltainen. Valkoiset vaahdot. Tuoksu greippiä. Maku raikas ja pehmeä hedelmäinen. Valkoviiniä, meloonia, greippiä, mangoa, appelsiinia ja humalaa(BB10/23) Miellyttävä olut.