Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Tutti Frutti Candy Sour 5.5%, RPS Brewing, Finland
823 notes
3.0
Tutti Frutti Candy Sour
5.5% Sour / Wild Ale
Débloquez l’autocollant Tutti Frutti Candy Sour en notant la bière Tutti Frutti Candy Sour dans l’application Pint Please !
Débloquez l’autocollant RPS Brewing en notant n’importe quelle bière de la brasserie dans l’application Pint Please !
Hedelmillä kyllästetty Candy Sour. Reilusti hapan ja laktoosilla makeutettu karkki, jossa on mandariini-, verigreippi-, lime-, passion- ja agave-aromeja. Saattaa helpottaa karkinhimoa ja makeantuskaa. Not one fruit. Not two fruits. But all the fruits. Tutti Frutti. Sweet and soury liquid candy that makes you feel guilty for loving it.
IBU : 5

Avis

Post author: Lexa
Lexa
3 days ago
4.3
Hyvä vaahto (nopea lasku),mahtava kirpeys, passionhedelmä, ananas, persikkaa ja häivähdys mustaherukkkaisuutta, hyvä yhdistelmä candy sokeria ja suolaisuus 🖤😋

Post author: -mIDE-
-mIDE-
4 days ago
Tutti Frutti Candy Sour, Finland
3.0
Varmasti yllättää kokemattoman. Vähän rajoilla onko jo liikaa kaikkea. On hedelmää ja karkkia jos jonkinlaista. Silti jotenkin pidin, vaikka vähän överi onkin. Ei sovi jokaisen suuhun.

Post author: Arttu T
Arttu T
5 days ago
Tutti Frutti Candy Sour, Finland
2.8
.

Post author: Jani M
Jani M
5 days ago
3.3

Post author: Emilmaistaa
Emilmaistaa
6 days ago
3.4

Post author: Joni K
Joni K
8 days ago
3.0

Post author: The Welder
The Welder
8 days ago
1.3
Samaa rps-pissaa kuin muutkin heidän lirut

Post author: JuNik
JuNik
@ S-market Savela
8 days ago
1.0
No nyt se sitten koitti se päivä. Se päivä jolloin RPS:n tuote ei tippunutkaan. Syy ei ehkä ole RPS:n vaan maistajan, sillä en vieläkään ymmärrä kenelle ja mitä varten näitä tällaisia soureja yleensäkään valmistetaan. Lievästi hapanta marjamehua johon on lisätty karkkimaista makeutta. Joku kai näitäkin tykkää juoda, minulle riittää tämä yksi.

Post author: Hammeri
Hammeri
11 days ago
Tutti Frutti Candy Sour, Finland
0.1
En lähtökohtaisesti pidä näistä soureista. Ovat kamalia. Mutta sain purkin, niin pitihän se. Ei olisi kannattanut, nyt on nimittäin jännittävän makuinen tuote. Eikä hyvällä tavalla. Oikeastaan tämä on ihan hirveätä paskaa, yksi kamalimmista mitä olen maistanut. Minkä takia/kenelle näitä tehdään?

Post author: SWUUKARI
SWUUKARI
@ K-Citymarket Päiväranta Kuopio
12 days ago
2.3