Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Korvapuusti 11.0%, Blood Brothers Brewing, Canada
18 ratings
3.8
Korvapuusti
11.0% Imperial Flavoured Stout / Imperial Pastry Stout
Imperial Stout w/ Cinnamon & Papua New Guinea Vanilla Let us introduce to our collaborative brew with Salama: a blend of fresh imperial stout & barrel-aged stouts aged on Papua New Guinea vanilla beans and cinnamon, giving heft, character and depth to our take on the Finnish cinnamon bun of renown, the delicious and decadent korvapuusti. Kippis!

Reviews

Post author: Ihoden kaljakeisari
Ihoden kaljakeisari
@ M/S Viking Grace
1 month ago
Korvapuusti, Canada
5.0
Ihan kuin moottoriöljyä kaataisi lasiin. Vaahtokin on tosi tummaa. Tuoksu on viskinen ja makean kanelinen. Maku on kyllä runsas ja niin on myös suutuntuma. Tämä oikeasti maistuu korvapuustilta. Ehkä jopa uuniomenalta. Ihan jälkkärikamaa joka tapauksessa. Ja käy päähän kuin metrin halko. Ihan järkyttävän hyvää!

Post author: Olli6
Olli6
6 months ago
4.5

Post author: Toni
Toni
6 months ago
3.6

Post author: Malinen P
Malinen P
@ Hophaus Kuopio
6 months ago
Korvapuusti, Canada
3.0
It's slightly a bit more sweet flavoured stout than usual. The flavor resembles tiramisu.

Post author: mikeliz19
mikeliz19
@ Hophaus Kuopio
6 months ago
Korvapuusti, Canada
3.9
Mustaa ja öljymäistä, jopa rasvaista. Ehkä korvapuusti mielleyhtymät iskee päälle. Kanelia ja kaardemummaa ja vaniljaa, monenlaista mausteisuutta. Pieni annos riittää. Jopa viskisyyttä pieni määrä ja tynnyröintiä. Lämmetessään paranee niinkuin nämä useimmiten. Kaakao ja suklaa myös hyvin tässä. On ihan maukas

Post author: Lauri
Lauri
@ Hophaus Kuopio
6 months ago
Korvapuusti, Canada
4.4
Sysimustaa, tahmeaa, läpinäkymätöntä ja sameaa. Hyvin vähäinen, rusehtava ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu on todella runsas, makean suklainen, kahvinen, kanelisen mausteinen ja laktoosinen/vaniljainen. Maku muhevan ja makean tumman maltainen, makean suklainen, kevyen kahvinen ja paahteinen, makean ja pehmeän laktoosinen ja vaniljainen, kanelisen mausteinen sekä lähes katkeraton. Oikein hyvät, runsaat ja makeat, mutta myös hieman keinotekoiset maut. Suutuntuma on runsas, täyteläinen ja pehmeä. Todella runsas, täyteläisen pehmeä, pullaisen aromaattinen ja suklainen stout. Ohuesti keinotekoiset maut tosin vievät parhaan tasapainon ja tunnelman. Muuten erinomainen olut!

Post author: Tomppa
Tomppa
@ Hophaus Kuopio
6 months ago
3.7

Post author: Honkanen J
Honkanen J
6 months ago
4.0

Post author: Maistelija97
Maistelija97
@ Salama Brewing
7 months ago
3.4
Ei mennyt kovin nopsaa. Eli ei omaan makuun

Post author: Kai P
Kai P
@ Salama Brewing
9 months ago
3.6
Johan on tärpätti! Mustaakin mustempi olut, tuoksussa vaniljaa. Maku on lakritsainen, jopa salmiakkinen, suutuntuma makean siirappinen ja hiukan hapokas. Nimi jäi miteityttämään, ei tämä pullaa kyllä muistuta. Tölkki lupaa vahvuudeksi melkein 12 volttia - eipä kyllä huomaa, niin tuhti soppa on että lusikoida melkein pitää. Täyttä tavaraa!